Easypark bereidt overname Flowbird Group voor

Easypark • Easypark Group is voornemens om Flowbird Group over te nemen. Dat meldt Easypark in een persbericht. Flowbird Group biedt geïntegreerde parkeer- en transportoplossingen. Onder andere merknaam Yellowbrick is onderdeel van Flowbird.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Easypark)

De eigenaren van Easypark en de investeringsmaatschappijen Vitruvian Partners en Verdane steunen de voorgenomen overname. De overeenkomst is onderhevig aan de gebruikelijke goedkeuringen door relevante autoriteiten. De partijen hebben afgesproken om de voorwaarden van de transactie niet bekend te maken.

“Het volgende hoofdstuk van EasyPark Group betekent een verdubbeling van onze inspanningen om steden leefbaarder te maken”, zegt Easypark-ceo Cameron Clayton. “Door een goed afgestemde mix van mobiliteits- en transportdiensten willen wij de verkeersdoorstroming, ruimtelijke indeling en de toegankelijkheid in steden wereldwijd verbeteren. Wij zullen onze partners in staat stellen om opnieuw te investeren in het openbaar vervoer van de stad, stedelijke groenvoorzieningen en veiligheid.”

Flowbird Group is actief onder de merknamen Flowbird, YourParkingSpace, Tpark, Extenso Cloud en Yellowbrick. De groep biedt meerdere mobiliteitsoplossingen, waaronder apparatuur en diensten zoals betaalautomaten, software en park & charge. Flowbird Group biedt ook transportoplossingen, zowel op het gebied van ticketing als open betalingen voor debet- en creditcards.

Meer lezen over Easypark en Flowbird

Easypark bereidt overname Flowbird Group voor | Fleet&Mobility

Easypark bereidt overname Flowbird Group voor

Easypark • Easypark Group is voornemens om Flowbird Group over te nemen. Dat meldt Easypark in een persbericht. Flowbird Group biedt geïntegreerde parkeer- en transportoplossingen. Onder andere merknaam Yellowbrick is onderdeel van Flowbird.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Easypark)

De eigenaren van Easypark en de investeringsmaatschappijen Vitruvian Partners en Verdane steunen de voorgenomen overname. De overeenkomst is onderhevig aan de gebruikelijke goedkeuringen door relevante autoriteiten. De partijen hebben afgesproken om de voorwaarden van de transactie niet bekend te maken.

“Het volgende hoofdstuk van EasyPark Group betekent een verdubbeling van onze inspanningen om steden leefbaarder te maken”, zegt Easypark-ceo Cameron Clayton. “Door een goed afgestemde mix van mobiliteits- en transportdiensten willen wij de verkeersdoorstroming, ruimtelijke indeling en de toegankelijkheid in steden wereldwijd verbeteren. Wij zullen onze partners in staat stellen om opnieuw te investeren in het openbaar vervoer van de stad, stedelijke groenvoorzieningen en veiligheid.”

Flowbird Group is actief onder de merknamen Flowbird, YourParkingSpace, Tpark, Extenso Cloud en Yellowbrick. De groep biedt meerdere mobiliteitsoplossingen, waaronder apparatuur en diensten zoals betaalautomaten, software en park & charge. Flowbird Group biedt ook transportoplossingen, zowel op het gebied van ticketing als open betalingen voor debet- en creditcards.

Meer lezen over Easypark en Flowbird