Gazelle springt in Skoda-pand Century

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealergroep verhuist zijn Skoda-activiteiten eind deze maand naar een ander pand in dezelfde stad. In het Experience Center kan de consument het gehele Gazelle-assortiment aan elektrische fietsen testen, maar niet kopen. Daarvoor kan de consument terecht bij de bestaande Gazelle-dealers. 

Century Autogroep-ceo Erik Meems zegt dat het de bedoeling is om ook bij Century elektrische fietsen in het lease-aanbod op te nemen. “Zowel zakelijk als privé. De komst van het Gazelle e-bike Experience Center in Groningen zorgt ervoor dat dit in een stroomversnelling komt. Het past bij onze strategie om toe te groeien naar een totaalaanbieder van mobiliteit.”

Century is dealer van de volume merken van Pon, dat ook eigenaar is van Gazelle.

In het maartnummer van Automotive, dat aanstaande vrijdag verschijnt, vertelt Meems hoe hij van Century weer een winstgevende onderneming maakte.

Gazelle springt in Skoda-pand Century | Fleet&Mobility

Gazelle springt in Skoda-pand Century

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealergroep verhuist zijn Skoda-activiteiten eind deze maand naar een ander pand in dezelfde stad. In het Experience Center kan de consument het gehele Gazelle-assortiment aan elektrische fietsen testen, maar niet kopen. Daarvoor kan de consument terecht bij de bestaande Gazelle-dealers. 

Century Autogroep-ceo Erik Meems zegt dat het de bedoeling is om ook bij Century elektrische fietsen in het lease-aanbod op te nemen. “Zowel zakelijk als privé. De komst van het Gazelle e-bike Experience Center in Groningen zorgt ervoor dat dit in een stroomversnelling komt. Het past bij onze strategie om toe te groeien naar een totaalaanbieder van mobiliteit.”

Century is dealer van de volume merken van Pon, dat ook eigenaar is van Gazelle.

In het maartnummer van Automotive, dat aanstaande vrijdag verschijnt, vertelt Meems hoe hij van Century weer een winstgevende onderneming maakte.