Fastned haakt aan bij EU-laadnetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fastned.

Behalve Fastned zijn de oprichters van de Open Fast Charging Alliance: Sodetrel (Frankrijk), Smatrics (Oostenrijk), Grønn Kontakt (Noorwegen) en Gotthard Fastcharge (Zweden). Via roaming worden hun netwerken van in totaal ruim 500 snelladers in zes landen gekoppeld. Voor het einde van het jaar moeten de eerste koppelingen gerealiseerd zijn.

Ook BMW, Daimler, Ford Motor Company en de Volkswagen Group met Audi en Porsche zijn een joint venture gestart om samen een netwerk aan snellaadpalen aan te leggen. Hubject sloot onlangs nog eens veertig deelnemers aan en ook Tesla heeft een Supercharger-netwerk.

Fastned haakt aan bij EU-laadnetwerk | Fleet&Mobility

Fastned haakt aan bij EU-laadnetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fastned.

Behalve Fastned zijn de oprichters van de Open Fast Charging Alliance: Sodetrel (Frankrijk), Smatrics (Oostenrijk), Grønn Kontakt (Noorwegen) en Gotthard Fastcharge (Zweden). Via roaming worden hun netwerken van in totaal ruim 500 snelladers in zes landen gekoppeld. Voor het einde van het jaar moeten de eerste koppelingen gerealiseerd zijn.

Ook BMW, Daimler, Ford Motor Company en de Volkswagen Group met Audi en Porsche zijn een joint venture gestart om samen een netwerk aan snellaadpalen aan te leggen. Hubject sloot onlangs nog eens veertig deelnemers aan en ook Tesla heeft een Supercharger-netwerk.