‘Batterijenmaker Alfen overweegt beursgang’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Alfen

Dat meldt persbureau Reuters.

Volgens het persbureau heeft Alfen Infestos zakenbankiers van ABN Amro en Barclays ingeschakeld om de beursgang te begeleiden. Het bedrijf zou bij een beursgang naar schatting worden gewaardeerd op circa 500 tot 600 miljoen euro.

Alfen is gevestigd in Almere bestaat sinds 1937. Behalve laadpalen voor elektrische auto’s maakt het bedrijf ook transformatorstations en energieopslagsytemen. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf 35 duizend laadpalen geleverd in Europa.

Zo was Alfen bijvoorbeeld ook betrokken bij de pilot van een snellaadstation dat deels wordt gevoed door energie van zonnepanelen. 

Meer lezen over accu

‘Batterijenmaker Alfen overweegt beursgang’ | Fleet&Mobility

‘Batterijenmaker Alfen overweegt beursgang’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Alfen

Dat meldt persbureau Reuters.

Volgens het persbureau heeft Alfen Infestos zakenbankiers van ABN Amro en Barclays ingeschakeld om de beursgang te begeleiden. Het bedrijf zou bij een beursgang naar schatting worden gewaardeerd op circa 500 tot 600 miljoen euro.

Alfen is gevestigd in Almere bestaat sinds 1937. Behalve laadpalen voor elektrische auto’s maakt het bedrijf ook transformatorstations en energieopslagsytemen. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf 35 duizend laadpalen geleverd in Europa.

Zo was Alfen bijvoorbeeld ook betrokken bij de pilot van een snellaadstation dat deels wordt gevoed door energie van zonnepanelen. 

Meer lezen over accu