Dragintra: deze tijd vraagt creatieve oplossingen

Fleetadviesbureau Dragintra verwacht dat de zakelijke mobiliteit in rap tempo verandert, maar ziet ook dat veel bedrijven nog worstelen met hoe de transitie naar duurzame mobiliteit het best kan worden vormgegeven.

 In deze video vertelt Erik Wijbenga, manager van Dragintra Nederland, welke uitdagingen er zijn op het gebied van het elektrificeren van het wagenpark en welke oplossingen er bedrijfsbreed zijn. “De stap van de huidige autoregeling naar elektrisch vervoer is klein, maar vraagt ook om creativiteit.”

Dragintra: deze tijd vraagt creatieve oplossingen | Fleet&Mobility

Dragintra: deze tijd vraagt creatieve oplossingen

Fleetadviesbureau Dragintra verwacht dat de zakelijke mobiliteit in rap tempo verandert, maar ziet ook dat veel bedrijven nog worstelen met hoe de transitie naar duurzame mobiliteit het best kan worden vormgegeven.

 In deze video vertelt Erik Wijbenga, manager van Dragintra Nederland, welke uitdagingen er zijn op het gebied van het elektrificeren van het wagenpark en welke oplossingen er bedrijfsbreed zijn. “De stap van de huidige autoregeling naar elektrisch vervoer is klein, maar vraagt ook om creativiteit.”