Future Mobility Challenge versterkt Mobiliteitsfestival

EV Coöperatie U.A. organiseert de rally met duurzame auto’s.

Het Mobiliteitsfestival in Apeldoorn op dinsdag 2 juli, opgezet door Lammers Support Group, wordt versterkt met de Future Mobility Challenge met duurzame auto’s (EV’s, PHEV’s en FCEV’s).

De rally wordt georganiseerd door de EV Coöperatie U.A. De deelnemende teams starten om 12.00 uur vanaf het festivalterrein rond de voormalige Zwitsalfabriek en finishen daar weer rond 18.00 uur. De teams voeren uiteenlopende opdrachten uit, zoals het bezoeken van Landmarks, het posten van foto’s en video’s en moeten zo zuinig mogelijk omgaan met energie. De rally onderstreept het gebruiksgemak van schone auto’s. De opzet is ook om via sponsoring van de teams een bedrag bijeen te brengen voor de Stichting Special Arts Nederland.

Over het Mobiliteitsfestival

Rond het Mobiliteitsfestival (programma van 14.00-20.00 uur) vinden op het Zwitsal-terrein aan de Vlijtseweg 130 nog meer activiteiten plaats. Er staan foodtrucks, er is livemuziek, dealers en importeurs tonen er EV’s en FCEV’s van een aantal merken en vanaf 11.00 uur zijn de voorbereidingen voor de start van de Future Mobility Challenge te volgen. 

Het volledige programma van het mobiliteitsfestival leest u hier.