Laatste update:

Hertz opent vestiging bij Jaarbeurs in Utrecht

Foto: Shutterstock

Hertz opent een nieuwe vestiging bij de Jaarbeurs in Utrecht, zo heeft het autoverhuurbedrijf bekendgemaakt. Hertz Utrecht Jaarbeurs bevindt zich in het entreegebied van het congresgebouw op loopafstand van station Utrecht Centraal. Het initiatief is een samenwerking van de Jaarbeurs en het autoverhuurbedrijf.

In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Jaarbeursplein, maar door een herinrichting van het plein was het bedrijf in 2011 genoodzaakt om te verhuizen. “Het was voor ons een wens om terug te komen naar deze strategische locatie tegenover het Centraal Station”, aldus Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux.

Vorige maand opende Hertz in samenwerking met franchisenemer Autolease Twente al vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede. Het verhuurbedrijf meldde in 2022 een recordwinst van 2,1 miljard dollar op een eveneens recordomzet van 8,7 miljard dollar.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hertz opent vestiging bij Jaarbeurs in Utrecht | Fleet&Mobility

Hertz opent vestiging bij Jaarbeurs in Utrecht

Hertz • Hertz opent een nieuwe vestiging bij de Jaarbeurs in Utrecht, zo heeft het autoverhuurbedrijf bekendgemaakt. Hertz Utrecht Jaarbeurs bevindt zich in het entreegebied van het congresgebouw op loopafstand van station Utrecht Centraal. Het initiatief is een samenwerking van de Jaarbeurs en het autoverhuurbedrijf.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

In het verleden was Hertz al gevestigd aan het Jaarbeursplein, maar door een herinrichting van het plein was het bedrijf in 2011 genoodzaakt om te verhuizen. “Het was voor ons een wens om terug te komen naar deze strategische locatie tegenover het Centraal Station”, aldus Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux.

Vorige maand opende Hertz in samenwerking met franchisenemer Autolease Twente al vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede. Het verhuurbedrijf meldde in 2022 een recordwinst van 2,1 miljard dollar op een eveneens recordomzet van 8,7 miljard dollar.