Reisbalans voorspelt reisgedrag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Reisbalans gebruikt het tijdstip van een eerdere rit en de begin- en/of eindlocatie en het vervoermiddel als input om een juiste voorspelling te doen.

De Ritten-voorspeller is een lerend systeem: hoe meer geregistreerde ritten er zijn, hoe betrouwbaarder de voorspelling wordt. Als de voorspelling niet klopt, dan moeten de gegevens worden aangepast. Klopt hij wel, dan is er verder geen actie nodig.

Reisbalans voorspelt reisgedrag | Fleet&Mobility

Reisbalans voorspelt reisgedrag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Reisbalans gebruikt het tijdstip van een eerdere rit en de begin- en/of eindlocatie en het vervoermiddel als input om een juiste voorspelling te doen.

De Ritten-voorspeller is een lerend systeem: hoe meer geregistreerde ritten er zijn, hoe betrouwbaarder de voorspelling wordt. Als de voorspelling niet klopt, dan moeten de gegevens worden aangepast. Klopt hij wel, dan is er verder geen actie nodig.