Leasing en verhuur

Laatste update:

Markeur start online leasemaatschappij

Markeur Holding heeft het leaselabel Lease Online gelanceerd: een online leasemaatschappij die zich voornamelijk richt op het mkb en zzp`ers.

Markeur is zeker niet de eerste: diverse andere leasemaatschappijen zijn al langer met een online label actief. Bij Lease Online wilde men eerst wachten tot de techniek rijp was, vertelt Marc Oudshoorn, directeur van zusterbedrijf Multilease. “We onderscheiden ons doordat we alles online kunnen afhandelen. Van offertes aanvragen, contracten afsluiten tot en met de betalingen. Dat vereist een volledig nieuw platform en een nieuwe techniek die er vijf jaar geleden simpelweg nog niet was. De ontwikkeling heeft ook ruim een jaar geduurd.”

In eerste instantie worden via Lease Online alleen poolauto’s in shortlease aangeboden. Deze auto`s zijn afkomstig van Multirent en Multilease. “Maar we kopen ook nieuwe auto`s om het aanbod divers genoeg te houden. En als een klant voor 24 maanden een specifieke auto zoekt, gaan we daarnaar op zoek.”

Op termijn worden ook langere leasetermijnen aangeboden en wordt ook privélease aan het gamma toegevoegd. Lease Online is deze maand van start gegaan en wil uiteindelijk groeien naar zo`n tweeduizend contracten.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Markeur start online leasemaatschappij | Fleet&Mobility

Markeur start online leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Markeur is zeker niet de eerste: diverse andere leasemaatschappijen zijn al langer met een online label actief. Bij Lease Online wilde men eerst wachten tot de techniek rijp was, vertelt Marc Oudshoorn, directeur van zusterbedrijf Multilease. “We onderscheiden ons doordat we alles online kunnen afhandelen. Van offertes aanvragen, contracten afsluiten tot en met de betalingen. Dat vereist een volledig nieuw platform en een nieuwe techniek die er vijf jaar geleden simpelweg nog niet was. De ontwikkeling heeft ook ruim een jaar geduurd.”

In eerste instantie worden via Lease Online alleen poolauto’s in shortlease aangeboden. Deze auto`s zijn afkomstig van Multirent en Multilease. “Maar we kopen ook nieuwe auto`s om het aanbod divers genoeg te houden. En als een klant voor 24 maanden een specifieke auto zoekt, gaan we daarnaar op zoek.”

Op termijn worden ook langere leasetermijnen aangeboden en wordt ook privélease aan het gamma toegevoegd. Lease Online is deze maand van start gegaan en wil uiteindelijk groeien naar zo`n tweeduizend contracten.