Berijders kiezen looptijd bij ALD Choice

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de vloot staan zowel gewilde auto’s als economisch aantrekkelijke opties. Het aanbod wordt in overleg met de klant van ALD geformuleerd. De leasemaatschappij stelt vervolgens de vloot samen, en kan zo gunstig inkopen. Dit levert gunstigere operationele kosten op. De besparing voor bedrijven loopt volgens ALD op tot 10 procent.

Werkgevers bepalen per werknemer in welke tariefgroep hij mag ‘shoppen’ en de leaserijder kies op de online portal welke auto hij voor hoe lang gaat rijden. Na afloop van de termijn kiest hij uit het aanbod zijn volgende leaseauto.

De portal biedt bedrijven ook tijdsbesparingen op omdat er geen individuele offertes meer gemaakt en gevalideerd hoeven te worden.

ALD verwacht in 2016 zo’n 5 duizend voertuigen in de ALD Choice-vloot te hebben, waarvan duizend voor launching partner Conclusion, dat de portal voor ALD heeft gebouwd. 

Berijders kiezen looptijd bij ALD Choice | Fleet&Mobility

Berijders kiezen looptijd bij ALD Choice

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de vloot staan zowel gewilde auto’s als economisch aantrekkelijke opties. Het aanbod wordt in overleg met de klant van ALD geformuleerd. De leasemaatschappij stelt vervolgens de vloot samen, en kan zo gunstig inkopen. Dit levert gunstigere operationele kosten op. De besparing voor bedrijven loopt volgens ALD op tot 10 procent.

Werkgevers bepalen per werknemer in welke tariefgroep hij mag ‘shoppen’ en de leaserijder kies op de online portal welke auto hij voor hoe lang gaat rijden. Na afloop van de termijn kiest hij uit het aanbod zijn volgende leaseauto.

De portal biedt bedrijven ook tijdsbesparingen op omdat er geen individuele offertes meer gemaakt en gevalideerd hoeven te worden.

ALD verwacht in 2016 zo’n 5 duizend voertuigen in de ALD Choice-vloot te hebben, waarvan duizend voor launching partner Conclusion, dat de portal voor ALD heeft gebouwd.