Leaseplan wint tender Hyundai

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hyundai schreef begin dit jaar een tender uit voor de consumentenfinancieringen, de voorraadfinancieringen en de zakelijke leasecontracten van het merk. De leaseactiviteiten werden tot nu toe met Autobinck-dochter Business Lease uitgevoerd. Business Lease-directeur, Vincent Peeters, vertelde gisteren al dat naast Mazda, ook de samenwerkingen met Mitsubishi en Hyundai onderwerp van gesprek zijn.

Voor private lease blijft de samenwerking met DTC Lease, aldus Automotive

Zakelijke afweging
De switch heeft volgens hem niet direct te maken met het vertrek van Hyundai bij Autobinck (dat ook de moeder is van Business Lease). “Ik denk dat het goed is om eens in de zoveel tijd je contracten tegen het licht te houden. Bovendien heeft Business Lease ook meegelopen in de tender en zat zelfs bij de laatste twee. Uiteindelijk heeft Leaseplan hem gewonnen. Dat is een zakelijke afweging geweest”, aldus Wibier.

Leaseplan wint tender Hyundai | Fleet&Mobility

Leaseplan wint tender Hyundai

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hyundai schreef begin dit jaar een tender uit voor de consumentenfinancieringen, de voorraadfinancieringen en de zakelijke leasecontracten van het merk. De leaseactiviteiten werden tot nu toe met Autobinck-dochter Business Lease uitgevoerd. Business Lease-directeur, Vincent Peeters, vertelde gisteren al dat naast Mazda, ook de samenwerkingen met Mitsubishi en Hyundai onderwerp van gesprek zijn.

Voor private lease blijft de samenwerking met DTC Lease, aldus Automotive

Zakelijke afweging
De switch heeft volgens hem niet direct te maken met het vertrek van Hyundai bij Autobinck (dat ook de moeder is van Business Lease). “Ik denk dat het goed is om eens in de zoveel tijd je contracten tegen het licht te houden. Bovendien heeft Business Lease ook meegelopen in de tender en zat zelfs bij de laatste twee. Uiteindelijk heeft Leaseplan hem gewonnen. Dat is een zakelijke afweging geweest”, aldus Wibier.