Autobinck neemt Radiuz over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mobiliteitskaarten die werken met het Radiuz-platform integreren het OV, tanken, laden van EV’s, parkeren, taxigebruik en (private) leasing.

Autobinck focust zich de komende jaren op de veranderende mobiliteitsvraag. Smart mobility is daarom een nieuwe divisie binnen de Autobinck Group en ceo Paul Zekhuis kondigde op het Nationaal Automotive Congres 2020 al aan bezig te zijn met de overname van een mobiliteitsspeler. Dat is nu naast hun aandeel in The New Motion, Snappcar en Zelfstroom dus de overname van de Radiuz. Het is dan ook de bedoeling dat de services van Radiuz wordt uitgebreid met de diensten van deze bedrijven en privatelease.com, dat ook van Autobinck is.

De dagelijkse leiding van Radiuz is in handen van Jef Heyse en Victor van den Berg.

Radiuz werkt onder andere samen met Shell en met ALD Automotive.

Al het personeel blijft in dienst van Radiuz en het bedrijf blijft in Amsterdam gevestigd. Het team is juist uitgebreid met vier oud-medewerkers van het onlangs failliet verklaarde Mobility Card Services (MCS).

Autobinck neemt Radiuz over | Fleet&Mobility

Autobinck neemt Radiuz over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mobiliteitskaarten die werken met het Radiuz-platform integreren het OV, tanken, laden van EV’s, parkeren, taxigebruik en (private) leasing.

Autobinck focust zich de komende jaren op de veranderende mobiliteitsvraag. Smart mobility is daarom een nieuwe divisie binnen de Autobinck Group en ceo Paul Zekhuis kondigde op het Nationaal Automotive Congres 2020 al aan bezig te zijn met de overname van een mobiliteitsspeler. Dat is nu naast hun aandeel in The New Motion, Snappcar en Zelfstroom dus de overname van de Radiuz. Het is dan ook de bedoeling dat de services van Radiuz wordt uitgebreid met de diensten van deze bedrijven en privatelease.com, dat ook van Autobinck is.

De dagelijkse leiding van Radiuz is in handen van Jef Heyse en Victor van den Berg.

Radiuz werkt onder andere samen met Shell en met ALD Automotive.

Al het personeel blijft in dienst van Radiuz en het bedrijf blijft in Amsterdam gevestigd. Het team is juist uitgebreid met vier oud-medewerkers van het onlangs failliet verklaarde Mobility Card Services (MCS).