Van Rooij directeur Vision Car Lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marc von Reth (links) en Jeroen van Rooij. (Foto: Vision Car Lease)

Van Rooij en zijn zakenpartner Marc von Reth verkochten leasemaatschappij Vision Car Lease vorig jaar aan Lichtstad Car Lease, dat als aandeelhouders de families van Doorne en Van Laarhoven heeft, die ook aandeelhouders zijn van onder meer Pala Group en Truckland. Von Reth is dit jaar gestopt.

Vision Car Lease beheert op dit moment zo’n 1.400 leasecontracten. “We hebben in de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt, we zijn 5 jaar tijd verdubbeld in omvang en de ambitie is om dit nog een keer te doen de komende 5 jaar”, aldus Van Rooij. “Onze nieuwe eigenaren hebben de financiële middelen om deze groei verder te kunnen faciliteren, dus ik denk dat de verkoop een goede strategische stap is geweest. Marc heeft destijds al aangegeven dat hij dit jaar graag wilde stoppen in deze rol, los van wat commerciële activiteiten. Hij is 60, ik 41 dus ik ga zeker nog wel even door. Verder hebben we een goed MT neergezet, met Pieter von Reth als commercieel verantwoordelijke Erwin Postma als manager van de backoffice.”Vision Car Lease staat op plek 43 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60, die hier is te bestellen.

Von Reth wil niet helemaal niets gaan doen, zegt hij. “Het algemeen directeurschap is bij Jeroen in zeer goede handen, we hebben de afgelopen jaren natuurlijk ook als team opgetrokken. Ik wil van het dagelijks leidinggeven af, maar niet stilzitten, want daar ben ik dan weer te jong en te energiek voor. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.”

Meer lezen over Vision Car Lease

Van Rooij directeur Vision Car Lease | Fleet&Mobility

Van Rooij directeur Vision Car Lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marc von Reth (links) en Jeroen van Rooij. (Foto: Vision Car Lease)

Van Rooij en zijn zakenpartner Marc von Reth verkochten leasemaatschappij Vision Car Lease vorig jaar aan Lichtstad Car Lease, dat als aandeelhouders de families van Doorne en Van Laarhoven heeft, die ook aandeelhouders zijn van onder meer Pala Group en Truckland. Von Reth is dit jaar gestopt.

Vision Car Lease beheert op dit moment zo’n 1.400 leasecontracten. “We hebben in de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt, we zijn 5 jaar tijd verdubbeld in omvang en de ambitie is om dit nog een keer te doen de komende 5 jaar”, aldus Van Rooij. “Onze nieuwe eigenaren hebben de financiële middelen om deze groei verder te kunnen faciliteren, dus ik denk dat de verkoop een goede strategische stap is geweest. Marc heeft destijds al aangegeven dat hij dit jaar graag wilde stoppen in deze rol, los van wat commerciële activiteiten. Hij is 60, ik 41 dus ik ga zeker nog wel even door. Verder hebben we een goed MT neergezet, met Pieter von Reth als commercieel verantwoordelijke Erwin Postma als manager van de backoffice.”Vision Car Lease staat op plek 43 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60, die hier is te bestellen.

Von Reth wil niet helemaal niets gaan doen, zegt hij. “Het algemeen directeurschap is bij Jeroen in zeer goede handen, we hebben de afgelopen jaren natuurlijk ook als team opgetrokken. Ik wil van het dagelijks leidinggeven af, maar niet stilzitten, want daar ben ik dan weer te jong en te energiek voor. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.”

Meer lezen over Vision Car Lease