Leasing en verhuur

Carflow/MotorK en Onlinelease.nl gaan samenwerken

(Foto: Shutterstock)

 Carflow/MotorK en Onlinelease.nl (Lease-deal.com) zijn een samenwerking aangegaan. Bij geadverteerde voertuigen op Carflow kunnen nu particuliere en zakelijke lease producten van Onlinelease.nl worden aangeboden.

“We kijken uit naar de samenwerking met Onlinelease.nl. Met de integratie van de API van Onlinelease.nl in onze Nederlandse digitale showrooms, kunnen wij autobedrijven een compleet en toekomstbestendig pakket aanbieden. Dit geeft autobedrijven de mogelijkheid om producten zoals Private- en Full Operational Lease aan te bieden op de gebruikte voorraad. Iets dat uniek is als het autobedrijf niet verbonden is aan een Captive financierder”, aldus Glenn Lebon van Carflow/MotorK.

“We vonden in Carflow/MotorK een toekomstgerichte partner die autobedrijven meeneemt in de volgende stap in digitalisering en zelfservice”, vervolgt Wouter Pollmann van Onlinelease.nl. “Zeker met de wetenschap dat er veel MotorK producten de komende tijd uitgerold worden in Nederland die de gezamenlijke propositie versterken.”

Meer lezen over Carflow/MotorK en Onlinelease.nl

Carflow/MotorK en Onlinelease.nl gaan samenwerken | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Carflow/MotorK en Onlinelease.nl gaan samenwerken

(Foto: Shutterstock)

 Carflow/MotorK en Onlinelease.nl (Lease-deal.com) zijn een samenwerking aangegaan. Bij geadverteerde voertuigen op Carflow kunnen nu particuliere en zakelijke lease producten van Onlinelease.nl worden aangeboden.

“We kijken uit naar de samenwerking met Onlinelease.nl. Met de integratie van de API van Onlinelease.nl in onze Nederlandse digitale showrooms, kunnen wij autobedrijven een compleet en toekomstbestendig pakket aanbieden. Dit geeft autobedrijven de mogelijkheid om producten zoals Private- en Full Operational Lease aan te bieden op de gebruikte voorraad. Iets dat uniek is als het autobedrijf niet verbonden is aan een Captive financierder”, aldus Glenn Lebon van Carflow/MotorK.

“We vonden in Carflow/MotorK een toekomstgerichte partner die autobedrijven meeneemt in de volgende stap in digitalisering en zelfservice”, vervolgt Wouter Pollmann van Onlinelease.nl. “Zeker met de wetenschap dat er veel MotorK producten de komende tijd uitgerold worden in Nederland die de gezamenlijke propositie versterken.”

Meer lezen over Carflow/MotorK en Onlinelease.nl