ALD voltooit overname Leaseplan; ceo Tex Gunning vertrekt

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Met de overname vertrekt Tex Gunning als ceo bij Leaseplan. (Foto: ALD).

Pierre Palmieri, een ervaren professional binnen Sociéte Generale, is benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur, waarbij hij Didier Hauguel vervangt, die zijn aftreden aankondigde. Bovendien is Pierre Palmieri gekozen als de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur, ter vervanging van Diony Lebot, die een cruciale rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van ALD

In de Raad van Bestuur van Leaseplan Corporation zijn ingrijpende wijzigingen. Ceo Tex Gunning, die sinds 2016 aan het roer stond, vertrekt. Zijn functie wordt overgenomen door Laurent Saucié, een oudgediende van Sociéte Generale die sinds begin 2022 al werkt aan de integratie van ALD en Leaseplan. Berno Kleinherenbrink (voorheen cco) blijft aan als deputy ceo. Marc Dierckx wordt cfo en Fred Weenig chief risk officer.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

ALD voltooit overname Leaseplan; ceo Tex Gunning vertrekt | Fleet&Mobility

ALD voltooit overname Leaseplan; ceo Tex Gunning vertrekt

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Met de overname vertrekt Tex Gunning als ceo bij Leaseplan. (Foto: ALD).

Pierre Palmieri, een ervaren professional binnen Sociéte Generale, is benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur, waarbij hij Didier Hauguel vervangt, die zijn aftreden aankondigde. Bovendien is Pierre Palmieri gekozen als de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur, ter vervanging van Diony Lebot, die een cruciale rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van ALD

In de Raad van Bestuur van Leaseplan Corporation zijn ingrijpende wijzigingen. Ceo Tex Gunning, die sinds 2016 aan het roer stond, vertrekt. Zijn functie wordt overgenomen door Laurent Saucié, een oudgediende van Sociéte Generale die sinds begin 2022 al werkt aan de integratie van ALD en Leaseplan. Berno Kleinherenbrink (voorheen cco) blijft aan als deputy ceo. Marc Dierckx wordt cfo en Fred Weenig chief risk officer.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.