BYD kiest Ayvens als leasepartner in Nederland

Ayvens • BYD Lease start met zes modellen. De BYD Dolphin is te leasen vanaf 414 euro per maand.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
De Atto3. (Foto: BYD)

BYD introduceert een whitelabel-leaseaanbod onder de naam BYD Lease. Het aanbod geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Leasemaatschappij Ayvens is geselecteerd om als full-service leasepartner het aanbod vorm te geven. Dit maakt dealerpartner Louwman bekend.

BYD kiest voor Ayvens wegens het internationale karakter, wat bij de leasemaatschappij van Louwman (Toyota Louwman Financial Services) ontbreekt.

Lucas van Schijndel, managing director van Louwman BYD: “We kijken uit naar de samenwerking met Ayvens als captive leasepartner om zo elektrisch rijden in een BYD voor veel mensen bereikbaar te maken.”

‘Veelbelovend’

De full-service leasecontracten zijn met meerdere looptijden beschikbaar waarbij financiering, verzekering, pechhulp, en service- en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen. Gedurende de contractperiode is de verzorging van alle leasediensten in handen van Ayvens.

Sander Pleij, country managing director van Ayvens in Nederland: “We delen dezelfde ambitie om mobiliteit duurzamer en toegankelijker te maken. BYD is een veelbelovende nieuwkomer in de markt van elektrische voertuigen.”

BYD Lease start met zes modellen. De BYD Dolphin is te leasen vanaf 414 euro per maand.

BYD kiest Ayvens als leasepartner in Nederland | Fleet&Mobility

BYD kiest Ayvens als leasepartner in Nederland

Ayvens • BYD Lease start met zes modellen. De BYD Dolphin is te leasen vanaf 414 euro per maand.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
De Atto3. (Foto: BYD)

BYD introduceert een whitelabel-leaseaanbod onder de naam BYD Lease. Het aanbod geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Leasemaatschappij Ayvens is geselecteerd om als full-service leasepartner het aanbod vorm te geven. Dit maakt dealerpartner Louwman bekend.

BYD kiest voor Ayvens wegens het internationale karakter, wat bij de leasemaatschappij van Louwman (Toyota Louwman Financial Services) ontbreekt.

Lucas van Schijndel, managing director van Louwman BYD: “We kijken uit naar de samenwerking met Ayvens als captive leasepartner om zo elektrisch rijden in een BYD voor veel mensen bereikbaar te maken.”

‘Veelbelovend’

De full-service leasecontracten zijn met meerdere looptijden beschikbaar waarbij financiering, verzekering, pechhulp, en service- en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen. Gedurende de contractperiode is de verzorging van alle leasediensten in handen van Ayvens.

Sander Pleij, country managing director van Ayvens in Nederland: “We delen dezelfde ambitie om mobiliteit duurzamer en toegankelijker te maken. BYD is een veelbelovende nieuwkomer in de markt van elektrische voertuigen.”

BYD Lease start met zes modellen. De BYD Dolphin is te leasen vanaf 414 euro per maand.