Kwik-Fit repareert duurzaam

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Kwik-Fit wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als betrouwbare, transparante en innovatieve organisatie. Hiernaast zijn wij ook een van de grootste werkgevers in de branche en willen ook een duurzame relatie met onze medewerkers”, zegt Martin Post, directeur Kwik-Fit Nederland. Daarom heeft de keten besloten zich aan te sluiten bij Duurzaam Repareren.

Door de deelname van fleetowners, leasemaatschappijen en de ANWB zijn zowel de zakelijke als particuliere klanten binnen de stichting vertegenwoordigd. Kort voor de zomer is de audit ingezet en onlangs is het initiële deel met positief resultaat afgerond. Dit betekent dat in de komende weken op alle 182 vestigingen het bordje van Duurzaam Repareren op de gevel geschroefd zal worden.

Kwik-Fit is met 1800 servicepunten en 9.000 medewerkers de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa. Nederland telt momenteel 182 Kwik-Fit filialen.