Rebel kaapt Fleet&Mobility cover

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Het was niet moeilijk te zien: de omslag van de nieuwste Fleet&Mobility is helaas omgedraaid, zodat de advertentie van Rebel Lease op de achterzijde ineens de cover werd. En de cover elders staat. Maar wees gerust: het is wel degelijk uw vertrouwde Fleet&Mobility die op de deurmat ligt. Met onder andere een interview met Skoda-directeur Tjeerd Tuitel over het winnen van de Zakenauto van het Jaar award met de Enyaq, Marlies Knijnenberg en Bert Damsteegt die hun mobiliteitsplan voor verzekeraar HDI delen en een achtergrondartikel over de impact van het verdwijnen van de bpm-vrijstelling voor bestelauto’s. 

Rebel kaapt Fleet&Mobility cover | Fleet&Mobility

Rebel kaapt Fleet&Mobility cover

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Het was niet moeilijk te zien: de omslag van de nieuwste Fleet&Mobility is helaas omgedraaid, zodat de advertentie van Rebel Lease op de achterzijde ineens de cover werd. En de cover elders staat. Maar wees gerust: het is wel degelijk uw vertrouwde Fleet&Mobility die op de deurmat ligt. Met onder andere een interview met Skoda-directeur Tjeerd Tuitel over het winnen van de Zakenauto van het Jaar award met de Enyaq, Marlies Knijnenberg en Bert Damsteegt die hun mobiliteitsplan voor verzekeraar HDI delen en een achtergrondartikel over de impact van het verdwijnen van de bpm-vrijstelling voor bestelauto’s.