Overig

Laatste update:

Rebel kaapt Fleet&Mobility cover

Door een fout in het drukproces zijn de eerste en laatste pagina’s van Fleet&Mobility 3 door elkaar gehaald, waardoor de advertentie van Rebel Lease ineens de cover werd.

Het was niet moeilijk te zien: de omslag van de nieuwste Fleet&Mobility is helaas omgedraaid, zodat de advertentie van Rebel Lease op de achterzijde ineens de cover werd. En de cover elders staat. Maar wees gerust: het is wel degelijk uw vertrouwde Fleet&Mobility die op de deurmat ligt. Met onder andere een interview met Skoda-directeur Tjeerd Tuitel over het winnen van de Zakenauto van het Jaar award met de Enyaq, Marlies Knijnenberg en Bert Damsteegt die hun mobiliteitsplan voor verzekeraar HDI delen en een achtergrondartikel over de impact van het verdwijnen van de bpm-vrijstelling voor bestelauto’s. 

Rebel kaapt Fleet&Mobility cover | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Rebel kaapt Fleet&Mobility cover

Door een fout in het drukproces zijn de eerste en laatste pagina’s van Fleet&Mobility 3 door elkaar gehaald, waardoor de advertentie van Rebel Lease ineens de cover werd.

Het was niet moeilijk te zien: de omslag van de nieuwste Fleet&Mobility is helaas omgedraaid, zodat de advertentie van Rebel Lease op de achterzijde ineens de cover werd. En de cover elders staat. Maar wees gerust: het is wel degelijk uw vertrouwde Fleet&Mobility die op de deurmat ligt. Met onder andere een interview met Skoda-directeur Tjeerd Tuitel over het winnen van de Zakenauto van het Jaar award met de Enyaq, Marlies Knijnenberg en Bert Damsteegt die hun mobiliteitsplan voor verzekeraar HDI delen en een achtergrondartikel over de impact van het verdwijnen van de bpm-vrijstelling voor bestelauto’s.