Strukton: wind is groener dan zon

Redactie Redactie
• Laatste update:

In februari tekende het bedrijf een Cleaner Cars Contracts van de stichting Natuur & Milieu. Strukton wil in 2020 de uitstoot van zijn wagenpark hebben gereduceerd naar maximaal 95 gram CO2 per kilometer. Daarvoor is een maximale CO2-grens in het leven geroepen voor nieuwe leaseauto’s, en wordt er deze maand gestart met een pilot met elektrische voertuigen.

Lees het interview met Hofman en Geert Hoek, directeur van werkmaatschappij Strukton Worksphere, in Fleet & Mobility 1. Het blad is vorige week verschenen en is hier online te lezen. Hofman en Hoek gaven in het interview ook hun vijf tips voor beter wagenparkbeheer.

Strukton: wind is groener dan zon | Fleet&Mobility

Strukton: wind is groener dan zon

Redactie Redactie
• Laatste update:

In februari tekende het bedrijf een Cleaner Cars Contracts van de stichting Natuur & Milieu. Strukton wil in 2020 de uitstoot van zijn wagenpark hebben gereduceerd naar maximaal 95 gram CO2 per kilometer. Daarvoor is een maximale CO2-grens in het leven geroepen voor nieuwe leaseauto’s, en wordt er deze maand gestart met een pilot met elektrische voertuigen.

Lees het interview met Hofman en Geert Hoek, directeur van werkmaatschappij Strukton Worksphere, in Fleet & Mobility 1. Het blad is vorige week verschenen en is hier online te lezen. Hofman en Hoek gaven in het interview ook hun vijf tips voor beter wagenparkbeheer.