Opening 250ste station Fastned vertraagd

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Fastned opent in 2023 zijn 250ste station. (Foto: Fastned)

Volgens het bedrijf zal de vertraagde opening weinig impact hebben op het geplande openingsschema. Eind dit jaar verwacht het bedrijf tussen de 240 en 245 station te hebben.

Fastned telt op dit moment meer dan 30 stations in aanbouw en streeft ernaar om nog dit jaar zo’n 55 tot 60 laadstations te kunnen openen. Het bedrijf is sinds 2012 actief in snellaadinfrastructuur voor EV’s in Nederland, Duitsland, het VK, België, Frankrijk en Zwitserland. Fastned zag in het derde kwartaal van 2022 de laadomzet groeien tot 10,1 miljoen euro. 

Opening 250ste station Fastned vertraagd | Fleet&Mobility

Opening 250ste station Fastned vertraagd

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Fastned opent in 2023 zijn 250ste station. (Foto: Fastned)

Volgens het bedrijf zal de vertraagde opening weinig impact hebben op het geplande openingsschema. Eind dit jaar verwacht het bedrijf tussen de 240 en 245 station te hebben.

Fastned telt op dit moment meer dan 30 stations in aanbouw en streeft ernaar om nog dit jaar zo’n 55 tot 60 laadstations te kunnen openen. Het bedrijf is sinds 2012 actief in snellaadinfrastructuur voor EV’s in Nederland, Duitsland, het VK, België, Frankrijk en Zwitserland. Fastned zag in het derde kwartaal van 2022 de laadomzet groeien tot 10,1 miljoen euro.