Uber voegt nieuwe functie toe

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Uber breidt zijn dienstverlening uit. (Foto: Uber)

Om een rit voor iemand anders te boeken moeten naam en telefoonnummer worden doorgegeven, waarna de gastgebruiker een sms ontvangt met de gegevens van de chauffeur en kenmerken van de auto. De eigenaar van het account kan de status van de Uber in de app volgen, terwijl de gastgebruiker alle informatie via sms ontvangt. De betaling van de Uber-rit kan door de gast worden betaald of door de eigenaar van het account..

Begin dit jaar werd bekend dat Uber er via verhuurbedrijf Hertz 25 duizend EV’s bij krijgt in de grote Europese steden. Tegen 2030 wil het platform emissieloos zijn in Europa en de VS.

Uber voegt nieuwe functie toe | Fleet&Mobility

Uber voegt nieuwe functie toe

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Uber breidt zijn dienstverlening uit. (Foto: Uber)

Om een rit voor iemand anders te boeken moeten naam en telefoonnummer worden doorgegeven, waarna de gastgebruiker een sms ontvangt met de gegevens van de chauffeur en kenmerken van de auto. De eigenaar van het account kan de status van de Uber in de app volgen, terwijl de gastgebruiker alle informatie via sms ontvangt. De betaling van de Uber-rit kan door de gast worden betaald of door de eigenaar van het account..

Begin dit jaar werd bekend dat Uber er via verhuurbedrijf Hertz 25 duizend EV’s bij krijgt in de grote Europese steden. Tegen 2030 wil het platform emissieloos zijn in Europa en de VS.