Deelfietsen van Bolt nu ook in ‘s-Hertogenbosch

Robert Smid Robert Smid
• Laatste update:
(Foto: Bolt)

De afspraak houdt in dat de deelfietsen gedurende een periode van drie jaar beschikbaar zijn in de Noord-Brabantse stad. Volgens het bedrijf hebben de elektrische fietsen een lange levensduur, tot 10 duizend kilometer. Verder hebben ze een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius van 80 kilometer. 

“Deze samenwerking stelt ons in staat om actief bij te dragen aan de overgang naar duurzamere mobiliteit in de regio. ‘s-Hertogenbosch is de vijfde stad waar we onze elektrische fietsen in Nederland lanceren en we hopen ze binnenkort in andere steden te kunnen introduceren”, zegt Marc Naether, hoofd public affairs bij Bolt.

Het bedrijf biedt kortingscodes aan voor buurtbewoners om het gebruik van de fietsen te stimuleren. De prijs voor het gebruik van een fiets is 0,21 euro per minuut.

De fietsen zijn gemaakt van gerecycled aluminium en hebben verwisselbare batterijen. Hierdoor zijn volgens het bedrijf minder laadcycli nodig. 

Deelfietsen van Bolt nu ook in ‘s-Hertogenbosch | Fleet&Mobility

Deelfietsen van Bolt nu ook in ‘s-Hertogenbosch

Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Bolt)

De afspraak houdt in dat de deelfietsen gedurende een periode van drie jaar beschikbaar zijn in de Noord-Brabantse stad. Volgens het bedrijf hebben de elektrische fietsen een lange levensduur, tot 10 duizend kilometer. Verder hebben ze een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius van 80 kilometer. 

“Deze samenwerking stelt ons in staat om actief bij te dragen aan de overgang naar duurzamere mobiliteit in de regio. ‘s-Hertogenbosch is de vijfde stad waar we onze elektrische fietsen in Nederland lanceren en we hopen ze binnenkort in andere steden te kunnen introduceren”, zegt Marc Naether, hoofd public affairs bij Bolt.

Het bedrijf biedt kortingscodes aan voor buurtbewoners om het gebruik van de fietsen te stimuleren. De prijs voor het gebruik van een fiets is 0,21 euro per minuut.

De fietsen zijn gemaakt van gerecycled aluminium en hebben verwisselbare batterijen. Hierdoor zijn volgens het bedrijf minder laadcycli nodig.