Europese laadkoepel krijgt meer leden

Robert Smid Robert Smid
• Laatste update:
Een ladende auto. (Foto: Shutterstock)

De nieuwste ‘aanwinst’, DKV Mobility heeft met haar merk GreenFlux een acceptatie-netwerk van 468.000 laadpunten in heel Europa en bedient daarmee 314.000 actieve klanten. ‘’We zijn blij om DKV Mobility bij ChargeUp Europe te verwelkomen terwijl zij hun overall-laadaanbod in Europa verder uitbreiden. Met deze aanvulling wordt ons ledenbestand, onze expertise en onze stem namens commerciële vloten nog verder versterkt,’’ aldus de onlangs benoemde secretaris-generaal Lucie Mattera.

Europese laadkoepel krijgt meer leden | Fleet&Mobility

Europese laadkoepel krijgt meer leden

Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een ladende auto. (Foto: Shutterstock)

De nieuwste ‘aanwinst’, DKV Mobility heeft met haar merk GreenFlux een acceptatie-netwerk van 468.000 laadpunten in heel Europa en bedient daarmee 314.000 actieve klanten. ‘’We zijn blij om DKV Mobility bij ChargeUp Europe te verwelkomen terwijl zij hun overall-laadaanbod in Europa verder uitbreiden. Met deze aanvulling wordt ons ledenbestand, onze expertise en onze stem namens commerciële vloten nog verder versterkt,’’ aldus de onlangs benoemde secretaris-generaal Lucie Mattera.