Overig

Laatste update:

Europese laadkoepel krijgt meer leden

Een ladende auto. (Foto: Shutterstock)

ChargeUp Europe, de Europese organisatie van EV-laadbedrijven, krijgt steeds meer leden. Nadat afgelopen maand al het Spaanse Zunder en het Franse Driveco waren toegetreden, is nu ook het BtB-platform DKV Mobility lid geworden van de organisatie.
Het bedrijf is in 2013 opgericht door EV Box, Allego en Charge Point. Tot de overige leden behoren onder meer FastNed, TotalEnergies, Shell Recharge en ABB. 

De nieuwste ‘aanwinst’, DKV Mobility heeft met haar merk GreenFlux een acceptatie-netwerk van 468.000 laadpunten in heel Europa en bedient daarmee 314.000 actieve klanten. ‘’We zijn blij om DKV Mobility bij ChargeUp Europe te verwelkomen terwijl zij hun overall-laadaanbod in Europa verder uitbreiden. Met deze aanvulling wordt ons ledenbestand, onze expertise en onze stem namens commerciële vloten nog verder versterkt,’’ aldus de onlangs benoemde secretaris-generaal Lucie Mattera.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Robert Smid
Europese laadkoepel krijgt meer leden | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Europese laadkoepel krijgt meer leden

Een ladende auto. (Foto: Shutterstock)

ChargeUp Europe, de Europese organisatie van EV-laadbedrijven, krijgt steeds meer leden. Nadat afgelopen maand al het Spaanse Zunder en het Franse Driveco waren toegetreden, is nu ook het BtB-platform DKV Mobility lid geworden van de organisatie.
Het bedrijf is in 2013 opgericht door EV Box, Allego en Charge Point. Tot de overige leden behoren onder meer FastNed, TotalEnergies, Shell Recharge en ABB. 

De nieuwste ‘aanwinst’, DKV Mobility heeft met haar merk GreenFlux een acceptatie-netwerk van 468.000 laadpunten in heel Europa en bedient daarmee 314.000 actieve klanten. ‘’We zijn blij om DKV Mobility bij ChargeUp Europe te verwelkomen terwijl zij hun overall-laadaanbod in Europa verder uitbreiden. Met deze aanvulling wordt ons ledenbestand, onze expertise en onze stem namens commerciële vloten nog verder versterkt,’’ aldus de onlangs benoemde secretaris-generaal Lucie Mattera.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Robert Smid