Overig

Laatste update:

Stellantis komt met Free2move Charge

(Foto: Shutterstock)

Stellantis heeft Free2move Charge gelanceerd, ‘een 360-graden ecosysteem dat naadloos laad- en energiemanagement levert om aan alle behoeften van EV-klanten, waar en wanneer dan ook, te voldoen,’ staat in een persbericht.

Free2move Charge wordt beheerd door de nieuwe Stellantis Charging & Energy Business Unit. ‘’Nu de snelheid van ‘mainstream’ EV acceptatie versnelt, willen onze klanten dat we meer zijn dan alleen maar mobiliteitsleverancier,’’ zegt Ricardo Stammatti, Senior Vice President, Charging & Energy Business Unit. ‘’We nemen de leiding met het vormen van een gerichte businessunit die onze elektrificatie strategie zal ondersteunen en werkt als een natuurlijke verlenging van onze iconische merken.” Free2move Charge is het eerste product dat het bedrijf uitrolt.

Klanten kunnen via een Free2move e-Genius team een gepersonaliseerd pakket samenstellen dat op elk moment verandert en aangepast kan worden. E-Genius support komt eerst beschikbaar in Europa. 

Het bedrijf gelooft dat door het wegnemen van obstakels voor het bezit van batterij-elektrische voertuigen, inclusief de laadzorgen, Free2move Charge een sleutelrol krijgt om de doelen van Stellantis te realiseren. Het overkoepelende autobedrijf van onder andere Peugeot, Fiat, Jeep, Chrysler en Citroën wil een 100 procent battery electric vehicle (BEV) verkoopmix voor personenauto’s in Europa en een Europa en een 50 procent personenauto’s/lichte bestelwagens mix voor BEV’s in de Verenigde Staten realiseren. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Stellantis komt met Free2move Charge | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Stellantis komt met Free2move Charge

(Foto: Shutterstock)

Stellantis heeft Free2move Charge gelanceerd, ‘een 360-graden ecosysteem dat naadloos laad- en energiemanagement levert om aan alle behoeften van EV-klanten, waar en wanneer dan ook, te voldoen,’ staat in een persbericht.

Free2move Charge wordt beheerd door de nieuwe Stellantis Charging & Energy Business Unit. ‘’Nu de snelheid van ‘mainstream’ EV acceptatie versnelt, willen onze klanten dat we meer zijn dan alleen maar mobiliteitsleverancier,’’ zegt Ricardo Stammatti, Senior Vice President, Charging & Energy Business Unit. ‘’We nemen de leiding met het vormen van een gerichte businessunit die onze elektrificatie strategie zal ondersteunen en werkt als een natuurlijke verlenging van onze iconische merken.” Free2move Charge is het eerste product dat het bedrijf uitrolt.

Klanten kunnen via een Free2move e-Genius team een gepersonaliseerd pakket samenstellen dat op elk moment verandert en aangepast kan worden. E-Genius support komt eerst beschikbaar in Europa. 

Het bedrijf gelooft dat door het wegnemen van obstakels voor het bezit van batterij-elektrische voertuigen, inclusief de laadzorgen, Free2move Charge een sleutelrol krijgt om de doelen van Stellantis te realiseren. Het overkoepelende autobedrijf van onder andere Peugeot, Fiat, Jeep, Chrysler en Citroën wil een 100 procent battery electric vehicle (BEV) verkoopmix voor personenauto’s in Europa en een Europa en een 50 procent personenauto’s/lichte bestelwagens mix voor BEV’s in de Verenigde Staten realiseren. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie