Stellantis komt met Free2move Charge

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Free2move Charge wordt beheerd door de nieuwe Stellantis Charging & Energy Business Unit. ‘’Nu de snelheid van ‘mainstream’ EV acceptatie versnelt, willen onze klanten dat we meer zijn dan alleen maar mobiliteitsleverancier,’’ zegt Ricardo Stammatti, Senior Vice President, Charging & Energy Business Unit. ‘’We nemen de leiding met het vormen van een gerichte businessunit die onze elektrificatie strategie zal ondersteunen en werkt als een natuurlijke verlenging van onze iconische merken.” Free2move Charge is het eerste product dat het bedrijf uitrolt.
Klanten kunnen via een Free2move e-Genius team een gepersonaliseerd pakket samenstellen dat op elk moment verandert en aangepast kan worden. E-Genius support komt eerst beschikbaar in Europa. 

Het bedrijf gelooft dat door het wegnemen van obstakels voor het bezit van batterij-elektrische voertuigen, inclusief de laadzorgen, Free2move Charge een sleutelrol krijgt om de doelen van Stellantis te realiseren. Het overkoepelende autobedrijf van onder andere Peugeot, Fiat, Jeep, Chrysler en Citroën wil een 100 procent battery electric vehicle (BEV) verkoopmix voor personenauto’s in Europa en een Europa en een 50 procent personenauto’s/lichte bestelwagens mix voor BEV’s in de Verenigde Staten realiseren. 

Stellantis komt met Free2move Charge | Fleet&Mobility

Stellantis komt met Free2move Charge

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Free2move Charge wordt beheerd door de nieuwe Stellantis Charging & Energy Business Unit. ‘’Nu de snelheid van ‘mainstream’ EV acceptatie versnelt, willen onze klanten dat we meer zijn dan alleen maar mobiliteitsleverancier,’’ zegt Ricardo Stammatti, Senior Vice President, Charging & Energy Business Unit. ‘’We nemen de leiding met het vormen van een gerichte businessunit die onze elektrificatie strategie zal ondersteunen en werkt als een natuurlijke verlenging van onze iconische merken.” Free2move Charge is het eerste product dat het bedrijf uitrolt.
Klanten kunnen via een Free2move e-Genius team een gepersonaliseerd pakket samenstellen dat op elk moment verandert en aangepast kan worden. E-Genius support komt eerst beschikbaar in Europa. 

Het bedrijf gelooft dat door het wegnemen van obstakels voor het bezit van batterij-elektrische voertuigen, inclusief de laadzorgen, Free2move Charge een sleutelrol krijgt om de doelen van Stellantis te realiseren. Het overkoepelende autobedrijf van onder andere Peugeot, Fiat, Jeep, Chrysler en Citroën wil een 100 procent battery electric vehicle (BEV) verkoopmix voor personenauto’s in Europa en een Europa en een 50 procent personenauto’s/lichte bestelwagens mix voor BEV’s in de Verenigde Staten realiseren.