Jan van Delft bij Fleet Collective

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleet Collective heeft de intentie meerdere regionale coöperaties op te zetten. De verwachting is dat de eerste in januari 2016 van start gaat. Er is al een samenwerking gesloten met een aantal schadeherstelbedrijven: Reco Autoschade, Möller Autoschade en ABS Den Elzen.

Wagenparkbeheerders die zich aansluiten bij het collectief kunnen hebben inkoop- en efficiencyvoordeel op schadeherstel. Volgens Fleet Collective loopt het voordeel op de schadeherstelkosten op tot zo`n 16 procent ten opzichte van de huidige allrisk verzekering.

Jan van Delft bij Fleet Collective | Fleet&Mobility

Jan van Delft bij Fleet Collective

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleet Collective heeft de intentie meerdere regionale coöperaties op te zetten. De verwachting is dat de eerste in januari 2016 van start gaat. Er is al een samenwerking gesloten met een aantal schadeherstelbedrijven: Reco Autoschade, Möller Autoschade en ABS Den Elzen.

Wagenparkbeheerders die zich aansluiten bij het collectief kunnen hebben inkoop- en efficiencyvoordeel op schadeherstel. Volgens Fleet Collective loopt het voordeel op de schadeherstelkosten op tot zo`n 16 procent ten opzichte van de huidige allrisk verzekering.