Eerste coöperatie Fleetcollective gestart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleetcollective is een initiatief van Hans Blink, Jan van Delft en Frits Schulte, gerenommeerde namen uit de autolease- en verzekeringshoek bundelen.

“Vanaf de eerste dag vroegen veel fleetowners informatie op. Al op 1 januari waren de eerste vloten gecontracteerd en konden we dus ook operationeel van start”, zegt Fleetcollective-ceo Jan van Delft. “De eerste dienst die Fleetcollective haar leden aanbiedt, is het in collectief beheer nemen van het casco-eigen-behoud voor middelgrote en kleinere fleetowners. Omdat we hiermee aantoonbaar veel geld per auto in de vloot besparen zonder dat het risico voor de ondernemer toeneemt, is onze propositie glashelder en aantrekkelijk. Voor ons betekent de oprichting van de eerste coöperatie een geweldige en snelle eerste stap.”

Fleetcollective streeft naar oprichting van circa veertien regionale coöperaties in Nederland. 

Eerste coöperatie Fleetcollective gestart | Fleet&Mobility

Eerste coöperatie Fleetcollective gestart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleetcollective is een initiatief van Hans Blink, Jan van Delft en Frits Schulte, gerenommeerde namen uit de autolease- en verzekeringshoek bundelen.

“Vanaf de eerste dag vroegen veel fleetowners informatie op. Al op 1 januari waren de eerste vloten gecontracteerd en konden we dus ook operationeel van start”, zegt Fleetcollective-ceo Jan van Delft. “De eerste dienst die Fleetcollective haar leden aanbiedt, is het in collectief beheer nemen van het casco-eigen-behoud voor middelgrote en kleinere fleetowners. Omdat we hiermee aantoonbaar veel geld per auto in de vloot besparen zonder dat het risico voor de ondernemer toeneemt, is onze propositie glashelder en aantrekkelijk. Voor ons betekent de oprichting van de eerste coöperatie een geweldige en snelle eerste stap.”

Fleetcollective streeft naar oprichting van circa veertien regionale coöperaties in Nederland.