Personenauto's

Laatste update:

Stam levert 78 bakken aan Tupperware

Renault-dealer Stam in Amersfoort levert aanstaande zaterdag 78 Renaults af aan Kookstudio Tupperware.

De dealervestiging laat op Facebook weten dat de voorbereidingen in volle gang zijn om de dag vlekkeloos te laten verlopen. De auto’s zullen worden ingezet om op locatie een kookworkshop/Tupperware-party te kunnen geven.

Foto: Facebook 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Stam levert 78 bakken aan Tupperware | Fleet&Mobility

Stam levert 78 bakken aan Tupperware

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealervestiging laat op Facebook weten dat de voorbereidingen in volle gang zijn om de dag vlekkeloos te laten verlopen. De auto’s zullen worden ingezet om op locatie een kookworkshop/Tupperware-party te kunnen geven.

Foto: Facebook