Autohopper bestelt veertig Renault Trucks

Redactie Redactie
• Laatste update:

De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op verschillende locaties van Autohopper afgeleverd. Het verhuurbedrijf is een shop-in-shop franchiseformule. De huurauto’s worden centraal ingekocht door Autohopper.

Volgens Autohopper-inkoper Toon Meurs stijgt vooral de vraag naar lichte bedrijfswagens. “Onze vloot bestaat uit duizend huurauto’s, waarvan 150 op grijs kenteken. We verwachten dat aantal volgend jaar te verdubbelen. De economie trekt aan, er wordt meer verhuisd en de mkb-sector groeit. Dat merken wij direct.”

Autohopper bestelt veertig Renault Trucks | Fleet&Mobility

Autohopper bestelt veertig Renault Trucks

Redactie Redactie
• Laatste update:

De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op verschillende locaties van Autohopper afgeleverd. Het verhuurbedrijf is een shop-in-shop franchiseformule. De huurauto’s worden centraal ingekocht door Autohopper.

Volgens Autohopper-inkoper Toon Meurs stijgt vooral de vraag naar lichte bedrijfswagens. “Onze vloot bestaat uit duizend huurauto’s, waarvan 150 op grijs kenteken. We verwachten dat aantal volgend jaar te verdubbelen. De economie trekt aan, er wordt meer verhuisd en de mkb-sector groeit. Dat merken wij direct.”