Autolease Twente sluit zich aan bij MultiTankcard

Mobiliteitskaart • Circa 500 duizend zakelijke autorijders maken gebruik van het betalingsplatform van MultiTankcard.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Auto lease twente.
(Foto: MultiTankcard).

MultiTankcard is een meerjarig partnerschap aangegaan met Autolease Twente. De aanbieder van mobiliteitspassen autoriseert, verwerkt en factureert de komende jaren alle transacties op het gebied van mobiliteit voor de leasemaatschappij. Dat meldt MultiTankcard in een persbericht.

Autolease Twente, dat vestigingen heeft in Hengelo, Enschede en Almelo, kiest voor MultiTankcard vanwege het ‘brede scala aan mobiliteitsdiensten die het biedt, inclusief tanken, elektrisch laden, wassen, parkeren en ov-reizen‘.

Autolease Twente staat op plek 39 in de nieuwste Automotive Leasemaatschappijen Top 60. De leasemaatschappij beheert ongeveer 2 duizend contracten en focust zich met name op operationele lease.

Mobiliteitsnetwerk

“Met de Mobility Manager van MultiTankcard kunnen wij en onze klanten transacties eenvoudig beheren en inzien, waardoor we grip houden op brandstofkosten en mobiliteitsuitgaven”, zegt Judith Ros, marketingmanager van Autolease Twente.

Ook directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben behoefte aan een mobiliteitsnetwerk met concrete en langdurige aandacht voor kwaliteit van dienstverlening.”

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Autolease Twente sluit zich aan bij MultiTankcard | Fleet&Mobility

Autolease Twente sluit zich aan bij MultiTankcard

Mobiliteitskaart • Circa 500 duizend zakelijke autorijders maken gebruik van het betalingsplatform van MultiTankcard.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Auto lease twente.
(Foto: MultiTankcard).

MultiTankcard is een meerjarig partnerschap aangegaan met Autolease Twente. De aanbieder van mobiliteitspassen autoriseert, verwerkt en factureert de komende jaren alle transacties op het gebied van mobiliteit voor de leasemaatschappij. Dat meldt MultiTankcard in een persbericht.

Autolease Twente, dat vestigingen heeft in Hengelo, Enschede en Almelo, kiest voor MultiTankcard vanwege het ‘brede scala aan mobiliteitsdiensten die het biedt, inclusief tanken, elektrisch laden, wassen, parkeren en ov-reizen‘.

Autolease Twente staat op plek 39 in de nieuwste Automotive Leasemaatschappijen Top 60. De leasemaatschappij beheert ongeveer 2 duizend contracten en focust zich met name op operationele lease.

Mobiliteitsnetwerk

“Met de Mobility Manager van MultiTankcard kunnen wij en onze klanten transacties eenvoudig beheren en inzien, waardoor we grip houden op brandstofkosten en mobiliteitsuitgaven”, zegt Judith Ros, marketingmanager van Autolease Twente.

Ook directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben behoefte aan een mobiliteitsnetwerk met concrete en langdurige aandacht voor kwaliteit van dienstverlening.”

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.