MultiTankcard lanceert OV Reizen voor leasemaatschappijen

Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op één factuur (foto: Van Mossel)

Mobiliteitsplatform MultiTankcard lanceert OV Reizen voor leasemaatschappijen. Dit is een dienst waarmee gebruikers via de app ook digitale kaartjes kunnen bestellen voor het ov in Nederland. Dit meldt de mobiliteitspasaanbieder in een persbericht.

OV Reizen via de app is eerst gelanceerd voor klanten van MoveMove, de mobiliteitspas waarmee MultiTankcard direct zakelijke klanten (zzp en mkb) faciliteert. Dit was volgens Multitankcard succesvol. Daarom is OV Reizen sinds deze maand ook beschikbaar voor leasemaatschappijen en hun klanten. Dit betekent volgens MultiTankcard dat bijna 500 duizend leaserijders eenvoudig toegang kunnen krijgen tot reizen met het ov op kosten van de zaak.

Via de app plant en ontvangt een berijder een digitaal kaartje om een reis met het openbaar vervoer in heel Nederland te kunnen uitvoeren. Er is geen abonnement meer nodig. Zo wil MultiTankcard ‘de weg naar digitaal, duurzaam reizen effenen.’ Het bedrijf stelt dat deze dienst voor klanten en berijders makkelijker is omdat berijders onmiddellijk via de app ov-reizen boeken. ‘Dus geen losse kaartjes en declaraties meer. En voor de leasemaatschappij betekent het dat de OV-kosten geïntegreerd worden in de facturatie van alle diensten van MultiTankcard.’

Patrick Roozeman, directeur MultiTankcard: “Mensen hebben vaak geen ov-chipkaart of men vindt apart declareren te veel gedoe. Met deze innovatie maken we het openbaar vervoer aantrekkelijker voor deze doelgroep. Uiteindelijk is – ook voor de fervente automobilist – het OV in veel situaties een slimmer alternatief voor de auto.”

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is een aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. Circa 500 duizend zakelijke autorijders maken gebruik van dit betalingsplatform.

MultiTankcard lanceert OV Reizen voor leasemaatschappijen | Fleet&Mobility

MultiTankcard lanceert OV Reizen voor leasemaatschappijen

Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Met de kaart worden alle reiskosten inzichtelijk op één factuur (foto: Van Mossel)

Mobiliteitsplatform MultiTankcard lanceert OV Reizen voor leasemaatschappijen. Dit is een dienst waarmee gebruikers via de app ook digitale kaartjes kunnen bestellen voor het ov in Nederland. Dit meldt de mobiliteitspasaanbieder in een persbericht.

OV Reizen via de app is eerst gelanceerd voor klanten van MoveMove, de mobiliteitspas waarmee MultiTankcard direct zakelijke klanten (zzp en mkb) faciliteert. Dit was volgens Multitankcard succesvol. Daarom is OV Reizen sinds deze maand ook beschikbaar voor leasemaatschappijen en hun klanten. Dit betekent volgens MultiTankcard dat bijna 500 duizend leaserijders eenvoudig toegang kunnen krijgen tot reizen met het ov op kosten van de zaak.

Via de app plant en ontvangt een berijder een digitaal kaartje om een reis met het openbaar vervoer in heel Nederland te kunnen uitvoeren. Er is geen abonnement meer nodig. Zo wil MultiTankcard ‘de weg naar digitaal, duurzaam reizen effenen.’ Het bedrijf stelt dat deze dienst voor klanten en berijders makkelijker is omdat berijders onmiddellijk via de app ov-reizen boeken. ‘Dus geen losse kaartjes en declaraties meer. En voor de leasemaatschappij betekent het dat de OV-kosten geïntegreerd worden in de facturatie van alle diensten van MultiTankcard.’

Patrick Roozeman, directeur MultiTankcard: “Mensen hebben vaak geen ov-chipkaart of men vindt apart declareren te veel gedoe. Met deze innovatie maken we het openbaar vervoer aantrekkelijker voor deze doelgroep. Uiteindelijk is – ook voor de fervente automobilist – het OV in veel situaties een slimmer alternatief voor de auto.”

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is een aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. Circa 500 duizend zakelijke autorijders maken gebruik van dit betalingsplatform.