Dertien Toyota’s voor The People Group

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Autobedrijf Jos van Boxtel.

Er is gekozen voor Toyota omdat maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen ook in het wagenpark moest worden doorgevoerd. “Ons wagenpark bestond al voor meer dan de helft uit Toyota’s en daarover zijn wij altijd zeer tevreden”, aldus Bas van Laar, directeur van The People Group.

Dertien Toyota’s voor The People Group | Fleet&Mobility

Dertien Toyota’s voor The People Group

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Autobedrijf Jos van Boxtel.

Er is gekozen voor Toyota omdat maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen ook in het wagenpark moest worden doorgevoerd. “Ons wagenpark bestond al voor meer dan de helft uit Toyota’s en daarover zijn wij altijd zeer tevreden”, aldus Bas van Laar, directeur van The People Group.