Laatste plaatsen Workshop Private Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de workshop komt u alles te weten over de verschillen tussen private en zakelijke lease en worden een aantal praktijkcases behandeld. Deelnemers komen te weten wat de valkuilen zijn van het aanbieden van privélease en krijgen informatie over de fiscaliteiten en juridische aspecten rond dit onderwerp. De workshop duurt van 14.30 tot 17.00 en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De Workshop Private Lease vindt plaats bij NBC in Nieuwegein.

Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden voor de Workshop Private Lease van Automotive Training.

Laatste plaatsen Workshop Private Lease | Fleet&Mobility

Laatste plaatsen Workshop Private Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de workshop komt u alles te weten over de verschillen tussen private en zakelijke lease en worden een aantal praktijkcases behandeld. Deelnemers komen te weten wat de valkuilen zijn van het aanbieden van privélease en krijgen informatie over de fiscaliteiten en juridische aspecten rond dit onderwerp. De workshop duurt van 14.30 tot 17.00 en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De Workshop Private Lease vindt plaats bij NBC in Nieuwegein.

Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden voor de Workshop Private Lease van Automotive Training.