Personenauto's

Laatste update:

In een middag bij over private lease

Private lease is booming business. Het aantal privélease-auto`s in Nederland is vorig jaar bijna verdubbeld, blijkt uit cijfers van de VNA. Daarmee lijkt private lease echt van de grond te zijn gekomen.

Zowel autobedrijven als wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen moeten er rekening mee houden dat privélease op een aantal vlakken wezenlijk verschilt van zakelijke lease. Hoe zit het namelijk met nacalculaties en fiscale aspecten?

Aan deze en vele andere zaken omtrent privélease wordt aandacht besteed tijdens de Workshop Private Lease, die wordt georganiseerd door vakblad Automotive, in samenwerking met KPI Training. De workshop vindt plaats op 31 mei in het NBC te Nieuwegein. Kijk hier voor meer informatie en om u in te schrijven.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
In een middag bij over private lease | Fleet&Mobility

In een middag bij over private lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zowel autobedrijven als wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen moeten er rekening mee houden dat privélease op een aantal vlakken wezenlijk verschilt van zakelijke lease. Hoe zit het namelijk met nacalculaties en fiscale aspecten?

Aan deze en vele andere zaken omtrent privélease wordt aandacht besteed tijdens de Workshop Private Lease, die wordt georganiseerd door vakblad Automotive, in samenwerking met KPI Training. De workshop vindt plaats op 31 mei in het NBC te Nieuwegein. Kijk hier voor meer informatie en om u in te schrijven.