Leasing en verhuur

Leaseregistraties mei 50 procent hoger

In mei zijn er 15 duizend leaseauto’s geregistreerd, 50,3 procent meer dan mei vorig jaar. Over heel 2017 liggen de leaseregistraties 48,3 procent hoger.

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

In heel 2017 zijn er ruim 70 duizend leaseauto’s geregistreerd. Daarmee zijn leaseauto’s goed voor 37,8 procent van alle registraties. De particuliere verkoop is goed voor 32 procent van het totaal. In de afgelopen jaren zijn steeds meer particulieren overgestapt op private lease.

Leaseregistraties mei 50 procent hoger | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Leaseregistraties mei 50 procent hoger

In mei zijn er 15 duizend leaseauto’s geregistreerd, 50,3 procent meer dan mei vorig jaar. Over heel 2017 liggen de leaseregistraties 48,3 procent hoger.

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

In heel 2017 zijn er ruim 70 duizend leaseauto’s geregistreerd. Daarmee zijn leaseauto’s goed voor 37,8 procent van alle registraties. De particuliere verkoop is goed voor 32 procent van het totaal. In de afgelopen jaren zijn steeds meer particulieren overgestapt op private lease.