Laatste update:

Dirk Gaasbeek nieuwe directeur Van Gent Lease

(foto: Van Gent Lease).

Op 1 februari 2024 treedt Dirk Gaasbeek aan als de nieuwe directeur/eigenaar van Van Gent Lease, zo maakt het bedrijf bekend.

Gaasbeek startte zijn loopbaan in 2004 bij Leaseplan Nederland als management trainee. Van 2016 tot 2021 maakte hij deel uit van het managementteam, eerst als commercieel directeur mkb en private lease, later als personeelsdirecteur. Daarna werkte hij anderhalf jaar aan de energietransitie bij energiebedrijf Groendus als business development director.

“Ik ben ontzettend blij met de kans om te gaan ondernemen in de voor mij zo bekende leasebranche,” zegt Gaasbeek. “Van Gent Lease biedt een unieke propositie aan de lokale ondernemer, wat verklaart waarom er nauwelijks verloop is in het klantenbestand. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van Van Gent Lease de volgende stappen te zetten!”

Diderik van Gent voegt toe: “Met Dirk hebben we de juiste persoon gevonden. En zelf blijf ik zeker betrokken bij Van Gent Lease in een commerciële rol.”

Van Gent Lease is in 2016 opgericht door Jacco, Gilbert en Diderik van Gent en richt zich op de lokale markt van zzp’ers tot mkb’ers en wagenparken van 1 tot 100 auto’s. Na de eerste jaren onder de vleugels van Alcredis is Van Gent Lease sinds 2021 volledig zelfstandig doorgegroeid als merkonafhankelijke leasemaatschappij voor zakelijke klanten, met de focus op operationele lease.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Dirk Gaasbeek nieuwe directeur Van Gent Lease | Fleet&Mobility

Dirk Gaasbeek nieuwe directeur Van Gent Lease

Van Gent Lease • Op 1 februari 2024 treedt Dirk Gaasbeek aan als de nieuwe directeur/eigenaar van Van Gent Lease, zo maakt het bedrijf bekend.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Van Gent Lease).

Gaasbeek startte zijn loopbaan in 2004 bij Leaseplan Nederland als management trainee. Van 2016 tot 2021 maakte hij deel uit van het managementteam, eerst als commercieel directeur mkb en private lease, later als personeelsdirecteur. Daarna werkte hij anderhalf jaar aan de energietransitie bij energiebedrijf Groendus als business development director.

“Ik ben ontzettend blij met de kans om te gaan ondernemen in de voor mij zo bekende leasebranche,” zegt Gaasbeek. “Van Gent Lease biedt een unieke propositie aan de lokale ondernemer, wat verklaart waarom er nauwelijks verloop is in het klantenbestand. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van Van Gent Lease de volgende stappen te zetten!”

Diderik van Gent voegt toe: “Met Dirk hebben we de juiste persoon gevonden. En zelf blijf ik zeker betrokken bij Van Gent Lease in een commerciële rol.”

Van Gent Lease is in 2016 opgericht door Jacco, Gilbert en Diderik van Gent en richt zich op de lokale markt van zzp’ers tot mkb’ers en wagenparken van 1 tot 100 auto’s. Na de eerste jaren onder de vleugels van Alcredis is Van Gent Lease sinds 2021 volledig zelfstandig doorgegroeid als merkonafhankelijke leasemaatschappij voor zakelijke klanten, met de focus op operationele lease.