Startup Anyways haalt 7 ton aan investering op

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Ilse de Vonk (l) en Wesley de Kruijff (r), oprichters van Anyways, hebben geld binnengehaald. (Foto: Loes Nooitgedagt)

De zogeheten pre-seed ronde leverde investeringen op van onder andere Job van der Voort (GitLab en Remote), Horizon Flevoland en Alef Arendsen (oprichter Newmotion) en het syndicaat River Venture Partners van Herman Kienhuis en Maurice Beckand Verwee en Ronald Hans (oprichter van onder andere WeTransfer) die bekend staat onder zijn pseudoniem Nalden.

Missie

Anyways lanceerde eerder dit jaar een auto-abonnement dat op elk gewenst moment kan worden gestart of gestopt. Het bedrijf zet daarvoor auto’s in die komen uit de voorraad van autodealers. Mensen die een abonnement afsluiten krijgen binnen 72 uur een auto (er kan alleen voor een segment gekozen worden, niet voor een model) geleverd. Er is keuze uit drie autotypes, waaronder een stadsauto.

Anyways is opgericht door Wesley de Kruijff, die eerder onder meer werkte voor Auto.nl, en Ilse Vonk. “Juist in deze fase van het bedrijf is het belangrijk om investeerders te vinden die geloven in onze missie en toegevoegde waarde kunnen bieden met ervaring en achtergrond. We mogen oprecht trots zijn om in deze fase dit rijtje investeerders aan ons te koppelen”, aldus De Kruijff.

Meer lezen over Anyways

Startup Anyways haalt 7 ton aan investering op | Fleet&Mobility

Startup Anyways haalt 7 ton aan investering op

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Ilse de Vonk (l) en Wesley de Kruijff (r), oprichters van Anyways, hebben geld binnengehaald. (Foto: Loes Nooitgedagt)

De zogeheten pre-seed ronde leverde investeringen op van onder andere Job van der Voort (GitLab en Remote), Horizon Flevoland en Alef Arendsen (oprichter Newmotion) en het syndicaat River Venture Partners van Herman Kienhuis en Maurice Beckand Verwee en Ronald Hans (oprichter van onder andere WeTransfer) die bekend staat onder zijn pseudoniem Nalden.

Missie

Anyways lanceerde eerder dit jaar een auto-abonnement dat op elk gewenst moment kan worden gestart of gestopt. Het bedrijf zet daarvoor auto’s in die komen uit de voorraad van autodealers. Mensen die een abonnement afsluiten krijgen binnen 72 uur een auto (er kan alleen voor een segment gekozen worden, niet voor een model) geleverd. Er is keuze uit drie autotypes, waaronder een stadsauto.

Anyways is opgericht door Wesley de Kruijff, die eerder onder meer werkte voor Auto.nl, en Ilse Vonk. “Juist in deze fase van het bedrijf is het belangrijk om investeerders te vinden die geloven in onze missie en toegevoegde waarde kunnen bieden met ervaring en achtergrond. We mogen oprecht trots zijn om in deze fase dit rijtje investeerders aan ons te koppelen”, aldus De Kruijff.

Meer lezen over Anyways