Energiereus Engie koopt EV-Box

Redactie Redactie
• Laatste update:

EV-Box verkoopt sinds 2010 laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft meer dan veertigduizend laadstations verspreid over twintig landen geïnstalleerd. Vorig jaar werd bij Ron Blaauw in Rotterdam de veertigduizendste EV-Box geplaatst. Ook werd een koppeling met Fastned gerealiseerd.

In een verklaringen laten de bedrijven weten te willen bouwen aan een volledig nieuw energieparadigma, gebaseerd op elektrische mobiliteit. “Met de ontwikkeling van een nieuwe generatie laadoplossingen en software en met de steun van Engie hebben we alle ingrediënten om een wereldwijde leiderspositie te claimen”, zegt Kristof Vereenooghe, ceo van EV-Box.

Tijdens de Avere E-Mobility Conference, vorig jaar mei, was Vereenooghe een van de keynote sprekers. Hij vertelde onder andere dat er nog een omslag in laden nodig is. “Laden moet niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een auto.” 

Lees het congresartikel ‘Opladen voor een doorbraak’ hier.

Energiereus Engie koopt EV-Box | Fleet&Mobility

Energiereus Engie koopt EV-Box

Redactie Redactie
• Laatste update:

EV-Box verkoopt sinds 2010 laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft meer dan veertigduizend laadstations verspreid over twintig landen geïnstalleerd. Vorig jaar werd bij Ron Blaauw in Rotterdam de veertigduizendste EV-Box geplaatst. Ook werd een koppeling met Fastned gerealiseerd.

In een verklaringen laten de bedrijven weten te willen bouwen aan een volledig nieuw energieparadigma, gebaseerd op elektrische mobiliteit. “Met de ontwikkeling van een nieuwe generatie laadoplossingen en software en met de steun van Engie hebben we alle ingrediënten om een wereldwijde leiderspositie te claimen”, zegt Kristof Vereenooghe, ceo van EV-Box.

Tijdens de Avere E-Mobility Conference, vorig jaar mei, was Vereenooghe een van de keynote sprekers. Hij vertelde onder andere dat er nog een omslag in laden nodig is. “Laden moet niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een auto.” 

Lees het congresartikel ‘Opladen voor een doorbraak’ hier.