Infrastructuur

Easypark benoemt twee nieuwe cco’s

Scott Booker en Chris Camp (Foto: Easypark)

Scott Booker is benoemd tot chief customer officer en Chris Camp tot chief commercial officer, ze beginnen in april 2023.

EasyPark Group groeit heeft twee nieuwe leden aan het executive team toegevoegd. Scott Booker is de nieuwe chief customer officer  bij het bedrijf en Chris Camp is aangenomen als chief commercial officer.

Booker heeft een achtergrond bij digitale marktplaatsen en tech, waar hij bij Copart en Expedia Inc. leidende functies heeft vervuld. Camp was hiervoor vice president of Sales bij maaltijdbezorgingsdienst DoorDash.

Easypark benoemt twee nieuwe cco’s | Fleet&Mobility
Infrastructuur

Easypark benoemt twee nieuwe cco’s

Scott Booker en Chris Camp (Foto: Easypark)

Scott Booker is benoemd tot chief customer officer en Chris Camp tot chief commercial officer, ze beginnen in april 2023.

EasyPark Group groeit heeft twee nieuwe leden aan het executive team toegevoegd. Scott Booker is de nieuwe chief customer officer  bij het bedrijf en Chris Camp is aangenomen als chief commercial officer.

Booker heeft een achtergrond bij digitale marktplaatsen en tech, waar hij bij Copart en Expedia Inc. leidende functies heeft vervuld. Camp was hiervoor vice president of Sales bij maaltijdbezorgingsdienst DoorDash.