Buurauto ondertekent Green Deal Autodelen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Buurauto

“Wij geloven heilig in autodelen”, zegt Alex van der Woerd, één van de oprichters van Buurauto, die ook steeds meer vraag ziet komen uit de hoek van projectontwikkelaars, VVE’s en energiecoöperaties. “Autodelen leent zich ook uitstekend voor combinaties met andere vormen van duurzaam vervoer, zoals fiets en OV.”

Buurauto is een elektrische auto die je kunt delen met je buren. Het concept is actief in Amersfoort, Breda, Den Haag en Rotterdam en hoopt dit jaar in meer gemeentes actief te worden. “Wij willen elektrisch rijden voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken”, aldus Van der Woerd.

Green Deal Autodelen wil autodelen aanmoedigen door samenwerking en kennisuitwisseling. Bij Green Deal Autodelen zijn 36 organisaties aangesloten. De organisatie streeft ernaar dat dit jaar 100 duizend deelauto’s rondrijden in ons land.

Buurauto ondertekent Green Deal Autodelen | Fleet&Mobility

Buurauto ondertekent Green Deal Autodelen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Buurauto

“Wij geloven heilig in autodelen”, zegt Alex van der Woerd, één van de oprichters van Buurauto, die ook steeds meer vraag ziet komen uit de hoek van projectontwikkelaars, VVE’s en energiecoöperaties. “Autodelen leent zich ook uitstekend voor combinaties met andere vormen van duurzaam vervoer, zoals fiets en OV.”

Buurauto is een elektrische auto die je kunt delen met je buren. Het concept is actief in Amersfoort, Breda, Den Haag en Rotterdam en hoopt dit jaar in meer gemeentes actief te worden. “Wij willen elektrisch rijden voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken”, aldus Van der Woerd.

Green Deal Autodelen wil autodelen aanmoedigen door samenwerking en kennisuitwisseling. Bij Green Deal Autodelen zijn 36 organisaties aangesloten. De organisatie streeft ernaar dat dit jaar 100 duizend deelauto’s rondrijden in ons land.