Ex-Multileasers starten mobiliteitsprovider Moobility

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Mede-initiatiefnemer Marc Oudshoorn was in het verleden onder meer directeur van leasemaatschappij Multilease.

Deze week is mobiliteitsbedrijf Moobility gelanceerd. Het bedrijf is opgericht door twee voormalige medewerkers van Multilease, Marc Oudshoorn en Richard Blaauw. Het bedrijf richt zich zowel op leasing en verhuur als op fleetmanagement. Dat melden Oudshoorn en Blaauw aan vakblad Automotive Management.

Lees meer op Automotive Management.

Ex-Multileasers starten mobiliteitsprovider Moobility | Fleet&Mobility

Ex-Multileasers starten mobiliteitsprovider Moobility

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Mede-initiatiefnemer Marc Oudshoorn was in het verleden onder meer directeur van leasemaatschappij Multilease.

Deze week is mobiliteitsbedrijf Moobility gelanceerd. Het bedrijf is opgericht door twee voormalige medewerkers van Multilease, Marc Oudshoorn en Richard Blaauw. Het bedrijf richt zich zowel op leasing en verhuur als op fleetmanagement. Dat melden Oudshoorn en Blaauw aan vakblad Automotive Management.

Lees meer op Automotive Management.