Oudshoorn stapt uit Moobility

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marc Oudshoorn

Moobility werd vorig jaar opgericht. “Ik heb met veel plezier samen met Richard de zaak opgezet. We hebben een vliegende start gemaakt en het bedrijf loopt goed. Maar nu de start-up-fase voorbij is, blijkt dat het dagelijkse werk me te weinig voldoening geeft. Ik ben meer een bouwer.”Lees hier het artikel: Leasemakelaars rukken op.

Oudshoorn zegt “op een goede manier” afscheid te nemen. “De overdracht van aandelen is plezierig verlopen. Er staat ook een solide bedrijf waarop Richard verder kan bouwen.” Wat hij nu zelf gaat doen, weet hij nog niet. “Ik ga op zoek naar een nieuw zakelijk avontuur. Ik heb me daar in de afgelopen periode nog niet mee bezig gehouden, ik wilde eerst de aandelenoverdracht op een goede manier afhandelen.”

Richard Blaauw geeft geen aanvullend commentaar.

Oudshoorn stapt uit Moobility | Fleet&Mobility

Oudshoorn stapt uit Moobility

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Marc Oudshoorn

Moobility werd vorig jaar opgericht. “Ik heb met veel plezier samen met Richard de zaak opgezet. We hebben een vliegende start gemaakt en het bedrijf loopt goed. Maar nu de start-up-fase voorbij is, blijkt dat het dagelijkse werk me te weinig voldoening geeft. Ik ben meer een bouwer.”Lees hier het artikel: Leasemakelaars rukken op.

Oudshoorn zegt “op een goede manier” afscheid te nemen. “De overdracht van aandelen is plezierig verlopen. Er staat ook een solide bedrijf waarop Richard verder kan bouwen.” Wat hij nu zelf gaat doen, weet hij nog niet. “Ik ga op zoek naar een nieuw zakelijk avontuur. Ik heb me daar in de afgelopen periode nog niet mee bezig gehouden, ik wilde eerst de aandelenoverdracht op een goede manier afhandelen.”

Richard Blaauw geeft geen aanvullend commentaar.