Dagboek willem beukenkamp

Redactie Redactie
• Laatste update:

MAANDAG

Zoals iedere maandag eerst de managementrapportage en weekcijfers van afgelopen week geanalyseerd en beoordeeld. Ik ben tevreden over het resultaat. Daarna een meeting over het businessplan In de Wal 2016-2020, waarbij de groei en organisatie centraal staat. 's Avonds heb ik een bestuursvergadering van de ‘Dutch Car Traders’. In deze vergadering presenteer ik onder andere de cijfers over 2014 en bespreken we de voorzittersrol.

‘We willen een eerlijk speelveld.’

DINSDAG

Vandaag een meeting over het In de Wal Taxatie Center, een overleg met alle taxateurs over trends en restwaarden in het laatste kwartaal. Daarna overleg met Vakgarage. Hieruit komt een nieuwe In de Wal-actie voor bij het 25-jarig bestaan van Vakgarage. Daarna snel de auto in en naar Weeze (Dld). Vandaag is daar het N ationaal Exportcongres, waar wij partner van zijn. Alles draait om wet- en regelgeving in een transparante markt met een eerlijk speelveld voor alle deelnemers. Er zijn interessante sprekers en het is prettig wat meer tijd te hebben voor een aantal relaties die daar ook aanwezig waren. Ik ben laat thuis.

WOENSDAG

's Morgens staat onze tak In de Wal Dealerfinanciering centraal. We leveren aan steeds meer klanten een financiering op door ons geleverde auto's, waarmee we onze klanten helpen te groeien. We bespreken een recente audit en nemen potentiële klanten voor het product door. Aansluitend geef ik samen met een taxateur van een concullega op vijf vestigingen van een dealerholding een training over de implementatie van Biddo, het snel groeiende inruilplatform van enkele handelaren. Ik ben redelijk op tijd thuis en gebruik die tijd om een klein rondje te wielrennen.

DONDERDAG

Eerst een meeting met keuringsinstantie Tüv, het laatste evaluatiemoment voor de lancering van onze nieuwe inspectierapporten, die we samen met Tüv hebben ontwikkeld. In het kader van transparantie voorzien wij al onze auto's van inspectierapporten die door Tüv steekproefsgewijs worden gecontroleerd. 's Middags staat de komende BedrijfsautoRAI op het programma. Daar staan we, net als op de AutoRAI, als partner voor autobedrijven paraat om snel biedingen af te geven op inruilauto's en natuurlijk om weer nieuwe b2b-relaties op te doen. Ik ben heel benieuwd wat de komende dagen gaan brengen.

VRIJDAG

Intern overleg met de financiële afdeling ter voorbereiding op de presentatie van de kwartaalcijfers. Daarna een strategisch overleg met de Biddo-partners. Mijn werkweek eindigt met een presentatie aan een Biddo-prospect.

WEEKEND

Ook de familie verdient aandacht. Op zaterdagochtend vliegen we vanaf Düsseldorf naar Mallorca met het gezin en familie. Ik heb met mijn zwager een racefiets gehuurd om de Col de sa Batalla (2de categorie, een persoonlijk record!) te beklimmen. Als beloning wacht er zon, zwembad en is er tijd om culinair te genieten.

Dagboek willem beukenkamp | Fleet&Mobility

Dagboek willem beukenkamp

Redactie Redactie
• Laatste update:

MAANDAG

Zoals iedere maandag eerst de managementrapportage en weekcijfers van afgelopen week geanalyseerd en beoordeeld. Ik ben tevreden over het resultaat. Daarna een meeting over het businessplan In de Wal 2016-2020, waarbij de groei en organisatie centraal staat. 's Avonds heb ik een bestuursvergadering van de ‘Dutch Car Traders’. In deze vergadering presenteer ik onder andere de cijfers over 2014 en bespreken we de voorzittersrol.

‘We willen een eerlijk speelveld.’

DINSDAG

Vandaag een meeting over het In de Wal Taxatie Center, een overleg met alle taxateurs over trends en restwaarden in het laatste kwartaal. Daarna overleg met Vakgarage. Hieruit komt een nieuwe In de Wal-actie voor bij het 25-jarig bestaan van Vakgarage. Daarna snel de auto in en naar Weeze (Dld). Vandaag is daar het N ationaal Exportcongres, waar wij partner van zijn. Alles draait om wet- en regelgeving in een transparante markt met een eerlijk speelveld voor alle deelnemers. Er zijn interessante sprekers en het is prettig wat meer tijd te hebben voor een aantal relaties die daar ook aanwezig waren. Ik ben laat thuis.

WOENSDAG

's Morgens staat onze tak In de Wal Dealerfinanciering centraal. We leveren aan steeds meer klanten een financiering op door ons geleverde auto's, waarmee we onze klanten helpen te groeien. We bespreken een recente audit en nemen potentiële klanten voor het product door. Aansluitend geef ik samen met een taxateur van een concullega op vijf vestigingen van een dealerholding een training over de implementatie van Biddo, het snel groeiende inruilplatform van enkele handelaren. Ik ben redelijk op tijd thuis en gebruik die tijd om een klein rondje te wielrennen.

DONDERDAG

Eerst een meeting met keuringsinstantie Tüv, het laatste evaluatiemoment voor de lancering van onze nieuwe inspectierapporten, die we samen met Tüv hebben ontwikkeld. In het kader van transparantie voorzien wij al onze auto's van inspectierapporten die door Tüv steekproefsgewijs worden gecontroleerd. 's Middags staat de komende BedrijfsautoRAI op het programma. Daar staan we, net als op de AutoRAI, als partner voor autobedrijven paraat om snel biedingen af te geven op inruilauto's en natuurlijk om weer nieuwe b2b-relaties op te doen. Ik ben heel benieuwd wat de komende dagen gaan brengen.

VRIJDAG

Intern overleg met de financiële afdeling ter voorbereiding op de presentatie van de kwartaalcijfers. Daarna een strategisch overleg met de Biddo-partners. Mijn werkweek eindigt met een presentatie aan een Biddo-prospect.

WEEKEND

Ook de familie verdient aandacht. Op zaterdagochtend vliegen we vanaf Düsseldorf naar Mallorca met het gezin en familie. Ik heb met mijn zwager een racefiets gehuurd om de Col de sa Batalla (2de categorie, een persoonlijk record!) te beklimmen. Als beloning wacht er zon, zwembad en is er tijd om culinair te genieten.