Justin Ammerlaan en Luuk Barkema in managementteam Leasys

Leasys • Leasys heeft de ambitie heeft ‘om binnen vijf jaar een van de leidende mobiliteitsspelers in Nederland te worden’.
Sander van Vliet Sander van Vliet
(Foto: Leasys).

Justin Ammerlaan en Luuk Barkema zijn de nieuwe sales- en operations director bij de Nederlandse divisie van Leasys. Dat meldt de leasemaatschappij van Stellantis en Crédit Agricole Consumer Finance in een persbericht.

“We willen met Leasys Nederland een multi-brand mobility provider worden met complete oplossingen voor zowel kleine als grote ondernemingen en particuliere klanten”, zegt Ammerlaan. De nieuwe sales director heeft een achtergrond bij ING Car Lease International, Alphabet International en Alphabet Nederland, waar hij verschillende leidinggevende commerciële functies bekleedde.

Leidende mobiliteitsspeler

Barkema is afkomstig van Broekhuis. Voorheen werkte hij ook bij Hillstar Business Solutions (vandaag 9altitudes) en Arval. “Vanuit mijn eerdere ervaring in de lease- en mobiliteitsbranche wil ik bij Leasys inzetten op het optimaliseren van de operationele processen, om zo de klanttevredenheid verder te verhogen”, zegt Barkema.

Arjan Schenk, managing director Leasys, is verheugd met de nieuwe aanstellingen. Hij benadrukt dat Leasys de ambitie heeft “om binnen dit en vijf jaar een van de leidende mobiliteitsspelers in Nederland te worden”.

Leasys, aanwezig in elf landen, is een joint venture tussen Stellantis en Crédit Agricole Consumer Finance. In september breidde Leasys uit naar België.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Justin Ammerlaan en Luuk Barkema in managementteam Leasys | Fleet&Mobility

Justin Ammerlaan en Luuk Barkema in managementteam Leasys

Leasys • Leasys heeft de ambitie heeft ‘om binnen vijf jaar een van de leidende mobiliteitsspelers in Nederland te worden’.
Sander van Vliet Sander van Vliet
(Foto: Leasys).

Justin Ammerlaan en Luuk Barkema zijn de nieuwe sales- en operations director bij de Nederlandse divisie van Leasys. Dat meldt de leasemaatschappij van Stellantis en Crédit Agricole Consumer Finance in een persbericht.

“We willen met Leasys Nederland een multi-brand mobility provider worden met complete oplossingen voor zowel kleine als grote ondernemingen en particuliere klanten”, zegt Ammerlaan. De nieuwe sales director heeft een achtergrond bij ING Car Lease International, Alphabet International en Alphabet Nederland, waar hij verschillende leidinggevende commerciële functies bekleedde.

Leidende mobiliteitsspeler

Barkema is afkomstig van Broekhuis. Voorheen werkte hij ook bij Hillstar Business Solutions (vandaag 9altitudes) en Arval. “Vanuit mijn eerdere ervaring in de lease- en mobiliteitsbranche wil ik bij Leasys inzetten op het optimaliseren van de operationele processen, om zo de klanttevredenheid verder te verhogen”, zegt Barkema.

Arjan Schenk, managing director Leasys, is verheugd met de nieuwe aanstellingen. Hij benadrukt dat Leasys de ambitie heeft “om binnen dit en vijf jaar een van de leidende mobiliteitsspelers in Nederland te worden”.

Leasys, aanwezig in elf landen, is een joint venture tussen Stellantis en Crédit Agricole Consumer Finance. In september breidde Leasys uit naar België.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.