Statistieken op mobiele site rai vereniging

Redactie Redactie
• Laatste update:

U vindt niet alleen data over personenauto's, bestelauto's, vrachtauto's, bussen, aanhangwagens en opleggers, maar ook over elektrische voertuigen, fietsen, brom- en snorfietsen, motoren en brommobielen. Inclusief Europese verkoopcijfers. De mobiele website vindt u op: http://m.raivereniging.nl. Zodra u dit adres oproept, verschijnt een pop-up zodat u direct een snelkoppeling kunt vastleggen op uw tablet of telefoon. Zo bent u snel en makkelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken zoals de 10-daagse, 20-daagse en maandelijkse verkoopcijfers.

Statistieken op mobiele site rai vereniging | Fleet&Mobility

Statistieken op mobiele site rai vereniging

Redactie Redactie
• Laatste update:

U vindt niet alleen data over personenauto's, bestelauto's, vrachtauto's, bussen, aanhangwagens en opleggers, maar ook over elektrische voertuigen, fietsen, brom- en snorfietsen, motoren en brommobielen. Inclusief Europese verkoopcijfers. De mobiele website vindt u op: http://m.raivereniging.nl. Zodra u dit adres oproept, verschijnt een pop-up zodat u direct een snelkoppeling kunt vastleggen op uw tablet of telefoon. Zo bent u snel en makkelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken zoals de 10-daagse, 20-daagse en maandelijkse verkoopcijfers.