VWE: de autokoper in kaart gebracht [whitepaper]

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Zelf een whitepaper plaatsen?
We stellen het platform Automotive graag beschikbaar aan bedrijven die de autobranche van kennis willen voorzien via een whitepaper. Voor deze papers geldt dat ze niet wervend, maar informatief en/of inspiratievol van aard zijn. Meer informatie? Mail dan met Bart Kuijpers.

VWE: de autokoper in kaart gebracht [whitepaper] | Fleet&Mobility

VWE: de autokoper in kaart gebracht [whitepaper]

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Zelf een whitepaper plaatsen?
We stellen het platform Automotive graag beschikbaar aan bedrijven die de autobranche van kennis willen voorzien via een whitepaper. Voor deze papers geldt dat ze niet wervend, maar informatief en/of inspiratievol van aard zijn. Meer informatie? Mail dan met Bart Kuijpers.