Mobility Matters | Nieuw EV-deelconcept Onzeauto gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het delen van deze auto’s kan de kosten sterk verlagen, en maakt daarmee elektrisch rijden betaalbaar”, aldus oprichters Marcel Kloprogge en Otto Smit. “Door het delen van een elektrische auto kunnen vijf tot acht brandstofauto’s vervangen worden. Dat verlicht ook de parkeerdruk in woonwijken.”

Particulieren en ondernemers kunnen via Onzeauto één of meerdere EV’s leasen en deze vervolgens delen met een kring van bekenden die in de buurt wonen of werken. Het reserveren, rijden en verrekenen gaat via een app op de smart-phone. De auto’s worden geleverd via Leaseplan, Ecotap is de aanbieder van de laadvoorziening, Wego ontwikkelde en beheert de hardware en de software om de auto te kunnen delen en het creatieve bureau Your Majesty ondersteunt Onzeauto bij de digitalisering van het proces.

Smart of BMW

Gebruikers van Onzeauto hebben nu nog de keuze uit een Smart Fortwo of een BMW i3 en bijbehorende laadvoorziening. Het aanbod wordt binnenkort uitgebreid met andere modellen. Via de website kunnen bekenden uitgenodigd worden om de auto te delen en worden de kosten per gebruiker in beeld gebracht. 

Mobility Matters | Nieuw EV-deelconcept Onzeauto gelanceerd | Fleet&Mobility

Mobility Matters | Nieuw EV-deelconcept Onzeauto gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het delen van deze auto’s kan de kosten sterk verlagen, en maakt daarmee elektrisch rijden betaalbaar”, aldus oprichters Marcel Kloprogge en Otto Smit. “Door het delen van een elektrische auto kunnen vijf tot acht brandstofauto’s vervangen worden. Dat verlicht ook de parkeerdruk in woonwijken.”

Particulieren en ondernemers kunnen via Onzeauto één of meerdere EV’s leasen en deze vervolgens delen met een kring van bekenden die in de buurt wonen of werken. Het reserveren, rijden en verrekenen gaat via een app op de smart-phone. De auto’s worden geleverd via Leaseplan, Ecotap is de aanbieder van de laadvoorziening, Wego ontwikkelde en beheert de hardware en de software om de auto te kunnen delen en het creatieve bureau Your Majesty ondersteunt Onzeauto bij de digitalisering van het proces.

Smart of BMW

Gebruikers van Onzeauto hebben nu nog de keuze uit een Smart Fortwo of een BMW i3 en bijbehorende laadvoorziening. Het aanbod wordt binnenkort uitgebreid met andere modellen. Via de website kunnen bekenden uitgenodigd worden om de auto te delen en worden de kosten per gebruiker in beeld gebracht.