EVENT / fleet mobility live | Mobility soundbites

Redactie Redactie
• Laatste update:

p32 ruud de groot“U gaat de strijd aan met het monster van de verworven rechten. Naast inzicht in alle mogelijkheden die de markt biedt is er lef nodig om stappen te zetten. Het vraagt om echte gamechangers die hun nek uit durven te steken.”

Ruud de Groot, partner bij adviesbureau Syndesmo. Hij is lid van de adviesraad van Fleet Mobility Live en zit een van de break-outrondes voor.

p32 loekkramer“Mensen willen van A naar B reizen en willen zelf kunnen kiezen op welke wijze ze dat doen, of dat nu via fiets, openbaar vervoer of met de auto is; als het maar op afroep te regelen is bij voorkeur via een app op de iPhone.”

Loek Kramer, partner bij KPMG en deelnemer aan de talkshow op Fleet Mobility Live.

p32 jan christiaan koenders“Toyota heeft in Nederland met ruim 1,2 miljard gereden emissievrije kilometers meer op de teller staan dan alle volledige elektrische auto’s bij elkaar. Hierbij gaat het vooral om hybride modellen zónder oplaadstekker.”

Jan Christiaan Koenders, managing director Toyota-importeur Louwman&Parqui. Hij verzorgt een van de break-outsessies op Fleet Mobility Live.

p32 event koen krol“Om twijfelende werknemers te stimuleren, hebben we ze in de gelegenheid gesteld om op proef een EV te rijden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om elektrisch rijden te combineren met het openbaar vervoer.”

Coen Krol is mobiliteits­manager bij Accenture en verzorgt een break-outsessie op Fleet Mobility Live.

p32 event rene laheij“Er wordt veel gesproken over verduurzaming, maar je moet je ambitie wel omzetten in actie. In onze nieuwe leaseregeling zetten we in op het verleiden en stimuleren van werknemers om duurzamer reisgedrag te laten zien. Bijvoorbeeld door de eigen bijdrage te koppelen aan de hoeveelheid CO₂-uitstoot van een auto.”

René Laheij, mobiliteitsmanager bij Enexis. Hij verzorgt een break-outsessie op Fleet Mobility Live. 

p32 event arjen juurlink“Ons beleid is gebaseerd op duurzaamheid, veiligheid, eigen verantwoordelijkheid nemen en kostenbeheersing. Wij willen groener en veiliger reizen en rijden, maar ook een marktconforme mobiliteitsregeling bieden.”

Arjen Juurlink is mobiliteitsmanager bij FrieslandCampina en verzorgt een break-outsessie op Fleet Mobility Live.

EVENT / fleet mobility live | Mobility soundbites | Fleet&Mobility

EVENT / fleet mobility live | Mobility soundbites

Redactie Redactie
• Laatste update:

p32 ruud de groot“U gaat de strijd aan met het monster van de verworven rechten. Naast inzicht in alle mogelijkheden die de markt biedt is er lef nodig om stappen te zetten. Het vraagt om echte gamechangers die hun nek uit durven te steken.”

Ruud de Groot, partner bij adviesbureau Syndesmo. Hij is lid van de adviesraad van Fleet Mobility Live en zit een van de break-outrondes voor.

p32 loekkramer“Mensen willen van A naar B reizen en willen zelf kunnen kiezen op welke wijze ze dat doen, of dat nu via fiets, openbaar vervoer of met de auto is; als het maar op afroep te regelen is bij voorkeur via een app op de iPhone.”

Loek Kramer, partner bij KPMG en deelnemer aan de talkshow op Fleet Mobility Live.

p32 jan christiaan koenders“Toyota heeft in Nederland met ruim 1,2 miljard gereden emissievrije kilometers meer op de teller staan dan alle volledige elektrische auto’s bij elkaar. Hierbij gaat het vooral om hybride modellen zónder oplaadstekker.”

Jan Christiaan Koenders, managing director Toyota-importeur Louwman&Parqui. Hij verzorgt een van de break-outsessies op Fleet Mobility Live.

p32 event koen krol“Om twijfelende werknemers te stimuleren, hebben we ze in de gelegenheid gesteld om op proef een EV te rijden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om elektrisch rijden te combineren met het openbaar vervoer.”

Coen Krol is mobiliteits­manager bij Accenture en verzorgt een break-outsessie op Fleet Mobility Live.

p32 event rene laheij“Er wordt veel gesproken over verduurzaming, maar je moet je ambitie wel omzetten in actie. In onze nieuwe leaseregeling zetten we in op het verleiden en stimuleren van werknemers om duurzamer reisgedrag te laten zien. Bijvoorbeeld door de eigen bijdrage te koppelen aan de hoeveelheid CO₂-uitstoot van een auto.”

René Laheij, mobiliteitsmanager bij Enexis. Hij verzorgt een break-outsessie op Fleet Mobility Live. 

p32 event arjen juurlink“Ons beleid is gebaseerd op duurzaamheid, veiligheid, eigen verantwoordelijkheid nemen en kostenbeheersing. Wij willen groener en veiliger reizen en rijden, maar ook een marktconforme mobiliteitsregeling bieden.”

Arjen Juurlink is mobiliteitsmanager bij FrieslandCampina en verzorgt een break-outsessie op Fleet Mobility Live.