Grijs Nieuws | Apollo het hele jaar rond

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze banden kunnen er gedurende het hele jaar onder blijven zitten zodat er geen tijd en geld verloren gaat aan wisselen en opslag. Volgens de fabrikant biedt deze band uitstekende remprestaties op een natte ondergrond en een optimale stabiliteit in bochten, wat bovenal belangrijk is bij bestelwagens met een hoog zwaartepunt. Daarnaast roemt Apollo de algehele grip op natte wegen. Verder gaan verbindingen tussen de profielblokken in de schouder van de band vervorming tegen – iets waar de rechte en starre constructie van de wangen ook aan bijdraagt.

Labeling
Rolweerstand: E – C
Wet grip: B alle maten
Aantal decibel: 73 alle maten
Noise waves: 2 alle maten

Grijs Nieuws | Apollo het hele jaar rond | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Apollo het hele jaar rond

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze banden kunnen er gedurende het hele jaar onder blijven zitten zodat er geen tijd en geld verloren gaat aan wisselen en opslag. Volgens de fabrikant biedt deze band uitstekende remprestaties op een natte ondergrond en een optimale stabiliteit in bochten, wat bovenal belangrijk is bij bestelwagens met een hoog zwaartepunt. Daarnaast roemt Apollo de algehele grip op natte wegen. Verder gaan verbindingen tussen de profielblokken in de schouder van de band vervorming tegen – iets waar de rechte en starre constructie van de wangen ook aan bijdraagt.

Labeling
Rolweerstand: E – C
Wet grip: B alle maten
Aantal decibel: 73 alle maten
Noise waves: 2 alle maten