Grijs Nieuws | Frans Vernuft bij Derks

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit  Franse bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan elektrische bedrijfsvoertuigen, bedoeld voor de lichte eind- en stadsdistributie. De Colibus, leverbaar met gesloten of koelopbouw, heeft een laadvolume van respectievelijk 8 of 5,5 kubieke meter en kan tot 900 kilo vervoeren. Met koelinstallatie zit er een apart accusysteem op voor de laadruimte. De besteller heeft een actieradius tot 125 kilometer en een top van 80 km/u. Lease is het gangbaarst, zegt de importeur, waarbij Derks alle zorg over het accusysteem overneemt. Bij een contractduur van vijf jaar en 25 tot 30 duizend kilometer per jaar komen de maandkosten op 650 tot 700 euro.

Grijs Nieuws | Frans Vernuft bij Derks | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Frans Vernuft bij Derks

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit  Franse bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan elektrische bedrijfsvoertuigen, bedoeld voor de lichte eind- en stadsdistributie. De Colibus, leverbaar met gesloten of koelopbouw, heeft een laadvolume van respectievelijk 8 of 5,5 kubieke meter en kan tot 900 kilo vervoeren. Met koelinstallatie zit er een apart accusysteem op voor de laadruimte. De besteller heeft een actieradius tot 125 kilometer en een top van 80 km/u. Lease is het gangbaarst, zegt de importeur, waarbij Derks alle zorg over het accusysteem overneemt. Bij een contractduur van vijf jaar en 25 tot 30 duizend kilometer per jaar komen de maandkosten op 650 tot 700 euro.