Grijs Nieuws | Geavanceerde drieling

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De nieuwe auto wordt eind 2018 leverbaar in de lengtematen 4,4 en 4,75 meter en met twee of drie zitplaatsen voorin. Er is keuze uit twintig rijhulpsystemen en vier verschillende connectiviteitsopties.
Centraal bij dit laatste staat een 8-inch aanraakscherm. Voorbeelden van rijhulpen zijn de waarschuwing tegen overbelading, een camerasysteem voor de blinde hoek aan de rechter zijspiegel en een achterop de auto voor schadevrij manoeuvreren. Voor de bouwsector staat er een uitvoering met meer bodemvrijheid op het programma en aan een dubbele cabine is ook gedacht. Wat de motoren betreft: PSA biedt onder andere de nieuwe 1.5 Blue Hdi diesel en de 1.2 Puretech benzinemotor aan in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of de nieuwe EAT8 automaat. De laadruimte, met een volume tussen 3,3 en 4,3 m³, is bereikbaar via een achterklep of openslaande deuren en via een zijschuifdeur. De laadlengte loopt uiteen van 181 tot 216 cm en het laadvermogen van de nieuwe besteller ligt tussen de 950 en 1.000 kilo. De prijzen van de drie bestelauto’s worden later dit jaar bekend gemaakt.

Grijs Nieuws | Geavanceerde drieling | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Geavanceerde drieling

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De nieuwe auto wordt eind 2018 leverbaar in de lengtematen 4,4 en 4,75 meter en met twee of drie zitplaatsen voorin. Er is keuze uit twintig rijhulpsystemen en vier verschillende connectiviteitsopties.
Centraal bij dit laatste staat een 8-inch aanraakscherm. Voorbeelden van rijhulpen zijn de waarschuwing tegen overbelading, een camerasysteem voor de blinde hoek aan de rechter zijspiegel en een achterop de auto voor schadevrij manoeuvreren. Voor de bouwsector staat er een uitvoering met meer bodemvrijheid op het programma en aan een dubbele cabine is ook gedacht. Wat de motoren betreft: PSA biedt onder andere de nieuwe 1.5 Blue Hdi diesel en de 1.2 Puretech benzinemotor aan in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of de nieuwe EAT8 automaat. De laadruimte, met een volume tussen 3,3 en 4,3 m³, is bereikbaar via een achterklep of openslaande deuren en via een zijschuifdeur. De laadlengte loopt uiteen van 181 tot 216 cm en het laadvermogen van de nieuwe besteller ligt tussen de 950 en 1.000 kilo. De prijzen van de drie bestelauto’s worden later dit jaar bekend gemaakt.